Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Лани мислам дека беа 600 денари блок карта, не знам зошто само се лакомат за пари, а не дека нема да се полни трибините, посебно за машкиот клуб, ама сепак..

Лани мислам дека беа 600 денари блок карта, не знам зошто само се лакомат за пари, а не дека нема да се полни трибините, посебно за машкиот клуб, ама сепак..
Нема да има луѓе за жениве ако се толку скапи, едино ако рачунаат и за втора фаза да важат истите карти ми има логика и одма би купил, ама ако е само за 3 утакмици прескапо е ако видиш дека лани едвај 2/3 од салата напунија, а многу поефтини беа картите ....

Тешко тоа дека ќе се и за втора фаза картите, само за прва, и ќе имаш предност во купување на карта за втора фаза.
Поединечно се 350 денари, уште поскапи од лани, не се нормални..

Абе аман луѓе,ЛШ гледате,не гледате Македонска лига..
Кога можат во нашата скапана фудбалска лига да бараат 100 денари,ејјјј 100 денари на мизерни стадиони(а таа мизерија шо ја гледаш од фудбал ти е гратис:вонзем:)....300 денари за ЛШ не се многу,дури и за наш стандард...
Не се жалете за џабе,за 15 евра блок влезница од 3 меча во ЛШ ви е кец на десетка....
Типична македонска работа,ако има спорт зошто се скапи картите.ако нема спорт еее да имавме добри екипи би платиле и по 1000 денари од меч...:pos:
Голем резил ќе биди ако не добијат подршка од полна сала ракометарките на Вардар,за онаа екипа шо ви ја напрај Самсоненко многумина сонуваат...;)

Sakate da gledate svetski rakometarki a nejkete da dadete 100-200 denari plus...

2 kafinja se 200 denari

Прва фаза 100 денари по утакмица поише, за втора фаза (не ни помислувам дека нема да се пласираат) ќе бидат 350 денари по соопштението што значи 150 ден плус по утакмица. Кога ќе напраиш математика ќе ти испадне 750 денари повеќе во однос на тоа што било лани, што за наш стандард и не е така малце.

Нејсе, ја на првата и последната дома нема да може да идам, така да ќе си купувам карти како што ќе играат. Муабетот ми е дека лани и со многу поефтини цени неможеа да ја наполната салата, па можам само да замислам како ќе биде сега ... Знам дека најголеми ѕвезди играат и нова сала е, ама според мене мала ќе им биде посетеноста и ќе плачат после по медиуми публика публика.

Со ваква цена нема ни 1 500 луѓе да имаат во сала, за женски ракомет толкава цена :pos::pos::pos:
Да е единствен клуб за кој би посетувал утакмици во текот на годината би дал, ама при ФК и РК Вардар, да давам толку пари за факинг женски ракомет СИИИИИИИИИИИИИГУРНОООООО :LOL:

300 denari po mech za ZRK i za RK e kartata, dvata tima se svetska klasa, nova sala e napravena po site standardi epa izvinete ama spored mene ne mozat poeke da skratat.

Inache Sabja so sezonskata imash vlez na site utakmici na FK taka da mislam deka se isplati ako vekje odish i na FK.

Лани у шупа да не играа?
Башка за 200 денари моеше и муабет да си праиш со ракометарките во прв ред М блоковите.
Требаше да си ги задржат истите цени од ланска сезона, немаше на никој да му пречи.

300 denari po mech za ZRK i za RK e kartata, dvata tima se svetska klasa, nova sala e napravena po site standardi epa izvinete ama spored mene ne mozat poeke da skratat.

Inache Sabja so sezonskata imash vlez na site utakmici na FK taka da mislam deka se isplati ako vekje odish i na FK.
Ракометарки од светска класа се популарни колку и еден просечен фудбалер од Чезена или Киево, да речеме.
Се гледаше и по посетеноста минатата сезона.

Сфаќам за РК, ајде, стварно има голем интерес, минатата сезона едвај до карта се доаѓаше, сега бетер ќе биде. И кога имаш толкав интерес, можеш колку сакаш да манипулираш со цената, пак ќе доаѓаат луѓе.

Ако планираат они парите да ги вадат само од билети, слободно нека си ги стават по 1000 од меч, па да видиме кој ќе дојде.

Не е логично, минатата сезона ракометарките плачеа за повеќе публика, билетите се правеа на принцип 1+1 за 100 денари, или како и да беше, и пак едвај се полнеше салата.
Ракометарките пак ќе си плачат за публика, само што сега нема ни пола да биде од тоа што беше минатата сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom