Никој брат (поозбилен) не рече дека Милан ќе биде шампион против вакви рома и јуве...
Торес е име, институција и играчина за сваки играч у напад што го има цела италија освен Тевез и Тоти, и ако го гледаше мечот днска ќе видеше дека изигра одлично.
И баш ме интересира како тоа против Јуве ќе изиграте подобро
Втора работа незнам брат што толку вие интерашите се попаливте на милан на почетокот на сезонава.. Емполи ни изиграва Барелона, а пак сме пред Интер, замисли да бевме појаки
Само три кола, а игравме против Лацио, Јуве и Парма, вие игравте со пола Торино од Лани, Палермо и Сасуоло, и пак сме пред семоќниот Интер
Најде ти овде да се заебаваш со Милан, а тимот твој се ваѓаше против Палермо, министер за одбрана на Вселенската Република семоќниот Видиќ ќе ве носи вас до скудето можда или некој успех позначаен. Така? Видов против Палермо?
Вие се жалите бе брат, дека цел свет е против, вас/ СВАКО ЕБАНО КОЛО, плачете, ќе плачете два дена а наредните пет се замарате со Милан..
Ти и Џони или Џонтра незнам кој беше ги мешам, од уста не го извадивте, Милан, као демек интересни сте, а пак Милан е пред вас на табела, не ме интересира дали е едно коло ,3, 5 или 30
Факт е дека Милан до сега покажал повеќе од Интер, и да не беше Бонера дрвото и денес ќе победеа, али тоа е..
Затоа додека не се покаже спротивното ќе ве замолим да не се бламирате самите себе, не се сите фанови на Милан на форумов дечишта на кои може да им пројдат вашите заебанции од шеесдруга.
Да не барам постови од после утакмицата со Лацио и пета голот на Менез против Парма,те молам.Можеби не рече ти,ама имаше неколку души што веќе скудетото го видоа во нивните витрини.
Мене не ме интересира дали се сериозни или не.
После ова Торес е институција веќе престанав да те читам,пошо смешно е,ама ај ќе те исцитирам до крај за секоја реченица.
Прво,Лацио воопшто не е репер за тоа колку е силата на Милан.Ни малку не е репер од многу причини.Парма ајде ок,има солиден тим и на домашен терен е увек опасна против било коло.
АМА си се запрашал ли дали со онаква лоша одбрана на четворката позади на чело со Бонера треба да одите по скудето и дали имате шанси за него ?
Во Италија ако имаш јака одбрана и ги добиваш малите екипи,90% е твое скудетото.
Јас за разлика од вас не летам во облаци,знам каков неспособњак има Интер на клупа и сум претпазлив.Оние 7-0 против филијалата на Јувентус не се репер дека Интер е нешто wooow јак.
Ете,ја видовме силата против Јувентус во дербито до каде можете да одите во целина како тим.Ниту една посериозна шанса во текот на целиот меч,Јувентус ви ја скри топката.
За разлика од вас,Интер одигра против Торини прво коло каде што беше оштетен од сам старт.Ова не е плачење дека судиите се против нас,туку ебан факт дека Интер е оштетен.Недосуден пенал за Интер,досуден смешен пенал за Торино и покажан уште посмешен црвен картон за Видиќ.
Мислам ок е,моеш до утре ти да јадеш гомна како цел свет е против Интер,ама реалностат и фактите на почетокот на оваа сезона и во претходните сезони каде што Интер беше грдно оштетуван од судиите не може да пројдат така и мора да се споменат.
Сасуоло не го рачунам за репер,а Палермо увек бил незгодно тимче.Додај на тоа и фактот дека Интер има незналица од тренер на клупа кој знае да тегне само една формација и ќе видиш зошто не беше победен Палермо.а Интер ја имаше играта,вториот гол можеше да прогледа низ прсти и да се признае,пошо имаше мал офсајд,ама ок тука за Интер се работи.
Во првите три кола не се гледа кој колку покажал,ниту Милан ниту пак Интер не покажале ништо,ова е само загревање за она што следува преку целата сезона.
Освен ако не измислиле од ФИГЦ ново правило,да се доделува скудетото после само три одиграни кола ок тогаш,ваше е скудетото.
Околу Видиќ неам намера да се натегам после она што пиша погоре,дека Алекс бил солиден за во Серија А,а Видиќ бил цреп и дека бил избркан од Манчестер,што нема врска.
Ама добро,испреврти ја реалноста како ти одговара,полесно е да заспиеш така.[DOUBLEPOST=1411569782][/DOUBLEPOST]
Тоа што Милан требаше 10-10 да напрае у второ нели не е битно... Од вакви муабети се ваѓам од такт, си гледал едно полувреме и доаѓаш овде опрааш глупости, а Емполи головите ги даде од прекин и имаше една шанса..
Милан освен головите имаше уште 3-4 стопостотни шанси !!
Знам брат дека е столб Видиќ, знам затоа го избркаа од Манчестер дека е столб. Али добро за лигава наша скапана е Столб, и ја го сакав и у Милан, али исто ко што заклучи по една утакмица дека Торес е дрво, кој днска успут беше играч на натпреварот можда така и ја по две утакмици увидов дека е Видиќ цреп, првата црвен вчера му намести на Палермо гол... Дур не покаже добри игри, сеа за сеа цреп, по неговата и добар дел од вашите фанови логика !!
Милан почна добро, и за разлика од прошлите две години горе доле се засили солидно, Алекс е повеќе од солиден дефанзивец за у Серија А, Менез покажува одлични игри, првиот голман на Реал година ипол што беше го земавме фор гад сејк, Торес е уште име, иако сезона ипол е цреп у Челзи...
И да имаше еуфорија кај нас у фан клуб, али сетоа тоа беше со доза на хумор и иронија...
И ја лично форумов највише го користим за сеир и заебавање, и примам и заебанции на моја сметка, постарите членови знаат, посебно од вашиот фан клуб, безброј пати јаделе ремет од мене, периодот со Леонардо, пред тоа и ја јадев ремет со членските книшки.. Бев и на собиранка со вас пошто голем дел од вашиот фан клуб поштуам..
И муабетот што го теравме со Икарди и Коваќиќ пред некој ден исто беше заебанција, и ја примам сеир ако е основан, и ако е со доза на хумор нормално..
Али добро овие од Ѓорче се хулигани, и нема заебанции со нив
Еве,и тука се губиш малку.Видиќ не беше избркан од Манчестер,нека се изјасни некој од фановите на Манчестер на форумов дека не беше избркан.
Сеа пази тука,викаш дека Видиќ е цреп,а дека Алекс е солиден дефанзивец за во Серија А.
А тоа што Милан по само три кола има примено 10 гола мање битно е,битно Алекс е солиден дефанзивец за во Серија А,а Видиќ е цреп бидејќи доби комичен црвен картон во првото коло.
И Лопез е одличен голман,забораи да додадеш и дека Хандановиќ и Куртоа можат да учат од него.Како се утнуе топка пред гол и се глуми повреда.
И Бонера и Абате се одлични играчи и дека останатите играчи на нивните позиции можат само да учат од нив.
Тоа е,понекогаш игнор опцијата е сосем во ред кога гледам колку глупости се трескаат во еден пост.