Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
после две кола се кренавте во облаци небаре ќе се прошетате во Серија а со факинг Торес у напад.Ене го Емполи ви изиграва Барселона,претходно Јувентус ви ја дупна глата што би рекол @Џони Вајсмилер ,а ти уште тераш со оној очаен хумор како цел свет бил против Интер.Смисли нешто ново и иновантно и јави се на темава.Ипак у реду е,ене глеам Касти ти мавнал лајк,го боли душичката и него,ама ок бе,вака си лечите вие фрустрации,на познатиот форумашки начин.

Никој брат (поозбилен) не рече дека Милан ќе биде шампион против вакви рома и јуве...

Торес е име, институција и играчина за сваки играч у напад што го има цела италија освен Тевез и Тоти, и ако го гледаше мечот днска ќе видеше дека изигра одлично.
И баш ме интересира како тоа против Јуве ќе изиграте подобро

Втора работа незнам брат што толку вие интерашите се попаливте на милан на почетокот на сезонава.. Емполи ни изиграва Барелона, а пак сме пред Интер, замисли да бевме појаки
Само три кола, а игравме против Лацио, Јуве и Парма, вие игравте со пола Торино од Лани, Палермо и Сасуоло, и пак сме пред семоќниот Интер

Најде ти овде да се заебаваш со Милан, а тимот твој се ваѓаше против Палермо, министер за одбрана на Вселенската Република семоќниот Видиќ ќе ве носи вас до скудето можда или некој успех позначаен. Така? Видов против Палермо?

Вие се жалите бе брат, дека цел свет е против, вас/ СВАКО ЕБАНО КОЛО, плачете, ќе плачете два дена а наредните пет се замарате со Милан..

Ти и Џони или Џонтра незнам кој беше ги мешам, од уста не го извадивте, Милан, као демек интересни сте, а пак Милан е пред вас на табела, не ме интересира дали е едно коло ,3, 5 или 30

Факт е дека Милан до сега покажал повеќе од Интер, и да не беше Бонера дрвото и денес ќе победеа, али тоа е..
Затоа додека не се покаже спротивното ќе ве замолим да не се бламирате самите себе, не се сите фанови на Милан на форумов дечишта на кои може да им пројдат вашите заебанции од шеесдруга.

Никој брат (поозбилен) не рече дека Милан ќе биде шампион против вакви рома и јуве...

Торес е име, институција и играчина за сваки играч у напад што го има цела италија освен Тевез и Тоти, и ако го гледаше мечот днска ќе видеше дека изигра одлично.

Втора работа незнам брат што толку вие интерашите се попаливте на милан на почетокот на сезонава.. Емполи ни изиграва Барелона, а пак сме пред Интер, замисли да бевме појаки
Само три кола, а игравме против Лацио, Јуве и Парма, вие игравте со пола Торино од Лани, Палермо и Сасуоло, и пак сме пред семоќниот Интер

Најде ти овде да се заебаваш со Милан, а тимот твој се ваѓаше против Палермо, министер за одбрана на Вселенската Република семоќниот Видиќ ќе ве носи вас до скудето можда или некој успех позначаен. Така? Видов против Палермо?

Вие се жалите бе брат, дека цел свет е против, вас/ СВАКО ЕБАНО КОЛО, плачете, ќе плачете два дена а наредните пет се замарате со Милан..

Ти и Џони или Џонтра незнам кој беше ги мешам, од уста не го извадивте, Милан, као демек интересни сте, а пак Милан е пред вас на табела, не ме интересира дали е едно коло ,3, 5 или 30

Факт е дека Милан до сега покажал повеќе од Интер, и да не беше Бонера дрвото и денес ќе победеа, али тоа е..
Затоа додека не се покаже спротивното ќе ве замолим да не се бламирате самите себе, не се сите фанови на Милан на форумов дечишта на кои може да им пројдат вашите заебанции од шеесдруга.
А како тоа заклучи дека Видиќ не го бива по само еден натпревар? Не смее да киксира некој играч? Столб на одбраната е Немања, едино Бонера е боље од него, можеби и Запата. Тоа што Емполи требаше 10-1 да води ич не е битно, битно Милан 2-2 извлече, #jer шампионскименталитет #кандидатизатитула.
Ако не следиш бар малце од малце у фан клуб Интер ќе знаеш што мислиме околу овој Интер. Ние не му се ругаме на Милан, него на одредени фанови кои се пуваат и се лупаат у гради како да ги има Милан најдобрите играчи во светот. Врвот беше споредбата на Бонера и Видиќ од не знам кој фан, а и боље е да не знам зашо ќе повратам.

@Usher$ ја кажа таа легендарна небулоза, Видиќ последниве години у Манчестер изиграл на исто ниво како Бонера!!!!!!!!!!!!!!!!!

А како тоа заклучи дека Видиќ не го бива по само еден натпревар? Не смее да киксира некој играч? Столб на одбраната е Немања, едино Бонера е боље од него, можеби и Запата. Тоа што Емполи требаше 10-1 да води ич не е битно, битно Милан 2-2 извлече, #jer шампионскименталитет #кандидатизатитула.
Ако не следиш бар малце од малце у фан клуб Интер ќе знаеш што мислиме околу овој Интер. Ние не му се ругаме на Милан, него на одредени фанови кои се пуваат и се лупаат у гради како да ги има Милан најдобрите играчи во светот. Врвот беше споредбата на Бонера и Видиќ од не знам кој фан, а и боље е да не знам зашо ќе повратам.

Тоа што Милан требаше 10-10 да напрае у второ нели не е битно... Од вакви муабети се ваѓам од такт, си гледал едно полувреме и доаѓаш овде опрааш глупости, а Емполи головите ги даде од прекин и имаше една шанса..
Милан освен головите имаше уште 3-4 стопостотни шанси !!

Знам брат дека е столб Видиќ, знам затоа го избркаа од Манчестер дека е столб. Али добро за лигава наша скапана е Столб, и ја го сакав и у Милан, али исто ко што заклучи по една утакмица дека Торес е дрво, кој днска успут беше играч на натпреварот можда така и ја по две утакмици увидов дека е Видиќ цреп, првата црвен вчера му намести на Палермо гол... Дур не покаже добри игри, сеа за сеа цреп, по неговата и добар дел од вашите фанови логика !!

Милан почна добро, и за разлика од прошлите две години горе доле се засили солидно, Алекс е повеќе од солиден дефанзивец за у Серија А, Менез покажува одлични игри, првиот голман на Реал година ипол што беше го земавме фор гад сејк, Торес е уште име, иако сезона ипол е цреп у Челзи...

И да имаше еуфорија кај нас у фан клуб, али сетоа тоа беше со доза на хумор и иронија...

И ја лично форумов највише го користим за сеир и заебавање, и примам и заебанции на моја сметка, постарите членови знаат, посебно од вашиот фан клуб, безброј пати јаделе ремет од мене, периодот со Леонардо, пред тоа и ја јадев ремет со членските книшки.. Бев и на собиранка со вас пошто голем дел од вашиот фан клуб поштуам..

И муабетот што го теравме со Икарди и Коваќиќ пред некој ден исто беше заебанција, и ја примам сеир ако е основан, и ако е со доза на хумор нормално..

Али добро овие од Ѓорче се хулигани, и нема заебанции со нив :icon_lol:[DOUBLEPOST=1411509277][/DOUBLEPOST]
Малце. :P

@Марли не сум спомнал ништо слично ја за Милан, си ќутам уште, чат-пат мавам некој беззначаен ванаби хумор ама рано е уште за ..... (не ми текнува зборот :facepalm: ) :D

Лига европа да не е зборот ? :icon_lol:

Реално му држи вода муабетов на Марли за Видиќ и Нандо.
Без разлика колку Видара е име и презиме у денешниов фудбал, без разлика што е еден од најдобрите штопери последнава декада, факт е дека у Интер уште не покажува знаци на таа класа од пред 3-4 години, колку сака нека бил добар против Днипро, Стјарнан пичке материне, киксовите против Торино и особено оној против Палермо се памтат повеќе од одличните партии против погоре споменатите полумртви екипи.

Ја глеав цела Милан, не викам дека немаше шанси Милан на 2-2, ама Емполи имаше и на 2-0 и на 2-1 неколку 100% шанси, плус мислам и пенал не им дувнаа.

Не сум рекол нигде дека Торес е дрво и дека ќе биде флоп или не знам што. Баш претходното коло против Парма реков дека Милан е солиден во напад, и тоа доста, али во одбраната е катастрофа. Сеа ти ми збориш Алекс солиден, искусен дрн дрн, ама не игра Алекс сам у одбрана. Сите играчи во одбрана на Милан се просечни или подпросечни играчи.

Кој те лажел иначе дека Видиќ го избркаа од Јунајтед? :facepalm:
И ајде коа тргна веќе со забелешките, пушти си го мечот со Торино и види каков црвен доби Видиќ и каков пенал му свирнаа на Торино, а можеш исто и мечот со Палермо каде му поништија еден гол на Видиќ (ваљда оправдано) и потоа му намести гол на Икарди кој подоцна беше поништен, нормално неоправдано. Едино киксот со Палермо што го направи, инаку солидно игра сезонава, и во ЛЕ и во првенство.

И да, и јас исто форумов го користам за сеир и заебанции, ама не можам да ќутам кога некои работи се вадат од контекст.[DOUBLEPOST=1411510195][/DOUBLEPOST]
Без разлика колку Видара е име и презиме у денешниов фудбал, без разлика што е еден од најдобрите штопери последнава декада, факт е дека у Интер уште не покажува знаци на таа класа од пред 3-4 години, колку сака нека бил добар против Днипро, Стјарнан пичке материне, киксовите против Торино и особено оној против Палермо се памтат повеќе од одличните партии против погоре споменатите полумртви екипи.
Таман работа на 50 години да ги покажува истите игри од најдобрите денови во Јунајтед. Плус човекот имаше две тешки повреди ако не се лажам, за едната сум сигурен, против Базел кога се повреди. Не е лесно да се прејде преку сево ова, а и покрај овие работи он е во топ 5 дефанзивци во Серија А.

Последно уредено:

Па незнам што сте запнале за Торес незнам дали сте гледале игра баш добро, ако дојдеше кај вас тука бог ќе го правевте. Видич е тотално изгубен левел Бонера е на првиве утакмици, не викам како играл порано или во иднина но сега игра слабо. Денеска прво слабо но во второ имаше Милан екстра шанси само треба креативец во средина на пример како Ковачич :D
И не тресете само утре пак да не ве снема како со Палермо :D

Беше играчина. Минато свршено време.

А вториот дел од болдот... :pos:

Па незнам што сте запнале за Торес незнам дали сте гледале игра баш добро, ако дојдеше кај вас тука бог ќе го правевте. Видич е тотално изгубен левел Бонера е на првиве утакмици, не викам како играл порано или во иднина но сега игра слабо. Денеска прво слабо но во второ имаше Милан екстра шанси само треба креативец во средина на пример како Ковачич :D
И не тресете само утре пак да не ве снема како со Палермо :D
Еден кикс не го праи изгубен.
Пишав и погоре без разлика како изиграл против останатите екипи (а изигра на врхунац) киксот против Палермо и (неоснованиот) црвениот картон против Торино ќе се памтат повеќе.
Како и да вртиме Видиќ е најбољи штопер у лигава моментално.

За Торес ништо не сум рекол а нема ни да речам, еден од омилените 9ки ми е, секако дека го сакав во Интер и покрај очајната форма во која се наоѓа последниве неколку сезони.

Еден кикс не го праи изгубен.
Пишав и погоре без разлика како изиграл против останатите екипи (а изигра на врхунац) киксот против Палермо и (неоснованиот) црвениот картон против Торино ќе се памтат повеќе.
Како и да вртиме Видиќ е најбољи штопер у лигава моментално.

За Торес ништо не сум рекол а нема ни да речам, еден од омилените 9ки ми е, секако дека го сакав во Интер и покрај очајната форма во која се наоѓа последниве неколку сезони.

како заклучи дека е најдобар штопер од 2 утакмици од која на 1 доби црвен, на друга директен виновник за гол, против аматерите у ЛЕ можда добро изграл само

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom