Остај тоа што ќе го видат видеото. Самиот факт што и телевизиите се зафатени од Епл треската и на секое пуштање на нов ајфон и они спијат пред продавниците со фановите и прават репортажи ја зголемува популарноста на ајфон за 50%. А сигурно и самиот Епл си плаќа за ова. Имаат јак маркетинг, тоа е тоа.Каква реклама, сега видеово ќе го видат милиони луѓе, герила маркетинг at its best.
Ili pa si lecat kompleksi.Не сум сигурен дали го вреѓате iPhon-от или неговите корисници...
bes pari da mi go davas ajfonot nema da go zemam, toa slikickite na ekranot mu se kako slikickine za veligden na jajca sto gi lepime, vidi go kakvi se na s4, s5 ili sega na NOTE 4-perfekt
За еден месец ќе го има во Ледиком за околу од 900-1200 евра зависи од Гига верзија,а официјална во Т-Ебале дури во ноември или декември зависи кога ќе ги потрошат ајван 5 .Има најави за кога ќе го донесат овде?
За најдобар тач, да, ајфоните имаат. Али ова другото ти е само тропање глупости. Како прво Galaxy S5 е најпродаван телефон, перфомансите се 20 пати појаки од тие на ајфонот. Камерата нормално дека е подобра на Самсунгот. А и не само Samsung, дури и LG G3, Sony Xperia Z2, Huawei P7...и многу други се подобри од ајфонот.
Едно сум научил до сега а тоа е со фанбојс да не се расправаш
Секако, ако користиш 1 апликација, пробај да отвориш 10-на, после ќе збориме
За крај, кога и во што сакаш да се кладиме, дена nexus 5 работи помазно - побрзо, од било кои ioS уред?
Ќе го дадеш ли iPhon-от, ако nexus 5 работи побрзо?
Докази има милион. Али џабе е на Епл Фанбој да му докажуваш. Све е докажано. Нема што јас да ти докажувам.
Остај тоа што ќе го видат видеото. Самиот факт што и телевизиите се зафатени од Епл треската и на секое пуштање на нов ајфон и они спијат пред продавниците со фановите и прават репортажи ја зголемува популарноста на ајфон за 50%. А сигурно и самиот Епл си плаќа за ова. Имаат јак маркетинг, тоа е тоа.
iDiots
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
bes pari da mi go davas ajfonot nema da go zemam, toa slikickite na ekranot mu se kako slikickine za veligden na jajca sto gi lepime, vidi go kakvi se na s4, s5 ili sega na NOTE 4-perfekt
Море за без пари да ти го дадат, има да го земаш как алваbes pari da mi go davas ajfonot nema da go zemam, toa slikickite na ekranot mu se kako slikickine za veligden na jajca sto gi lepime, vidi go kakvi se na s4, s5 ili sega na NOTE 4-perfekt