iPhone 6 и iPhone 6 Plus

• Креатор на темата Креатор на темата Aleksnadar87
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе премините на iphone 6

• Да

Гласови: 8 15,7%
  • Не

Гласови: 43 84,3%

• Вкупно гласачи
    51
  • Гласањето е завршено на .
Купи телефон од 600-700 евра и за една недела најди го искривен во џебот... Јебем ти логика
[DOUBLEPOST=1411556350][/DOUBLEPOST]
Gq3F2.gif

не знам шо доаѓате тука да го хејтате ајфонот, идете и пишувајте си во андроид тема

Интересно ни е бидејќи излезе новиот ајфон 6 и 6 плус со curved screen. Многу биле јаки! Дали ти веќе го купи твојот?

За членовите погоре. Со видеата, сакате да кажете дека вашите пластични самсунзи се поиздржливи?!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Reactions: k3b
За членовите погоре. Со видеата, сакате да кажете дека вашите пластични самсунзи се поиздржливи?!

А ти сакаш да кажиш дека ова е иновација?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Сега чекам 6s со титаниумско куќиште. [emoji2]

Фанбојчињата почнаа да даваат оправдувања демек не било препорачливо да се носи во џеб или без футрола :vozbud:

Токму ова го чекаа сеирџиите и андроид фанбојсите. Сега душевно се исполнети и ќе можат мирно да спијат[DOUBLEPOST=1411585017][/DOUBLEPOST]

Пази, не е ни Android L, нити ART рантајм :)
Пази, Нексус 5 е Quad Core со 2 GB RAM, iPhone 6 е Dual Core со 1 GB RAM и пак во некои случаи е побрз од Нексусот а во некои случаи Нексусот е побрз.
Are you getting my point?

Последно уредено:
Дополнување на членот погоре

Steve Jobs се превртува во гроб. Кога денес ги видов сликите мислев дека се резултат на обид за дискредитирање од страна на конкуренцијата ама после видеово кога гледам како лесно се витка уште повеќе се разочарав од новиот ајфон.
п.с Добро тролање од LG. Им се наместија на волеј.:pos::pos:

Немам Самсунг ама изгледа дека "пластичните и неквалитетни самсунзи" се 3 класи подобри и за пола цена. Ти пак продолжи да мислиш дека се што ќе извади Епл е најдобро на свет. Твои пари не ти се мешам ама реалноста е дека плаќате дупло повеќе божем за квалитетот на изработката а уствари пластични телефони се поквалитетни во изработка што е жалосно.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

Пази, не е ни Android L, нити ART рантајм :)
Dobro be bate te gledam spies na temava,od petni zili se napinjas protiv apple,pa tatko ti da bese na CEO na Samsung nemase da go potis do tolku.Pa tebe onie sektasite od Herbalife moze voda da ti nosat,sto tolku imas protiv apple,da ne ti ja zema nekoe bate so ajfon zenskata?So negovi pari koj sto saka ke si pravi,daj olabavi malku.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom