- Член од
- 26 јуни 2013
- Мислења
- 3.597
- Поени од реакции
- 14.641
Забавен бил аI Mene noviot transformers mi bese dosta zabaven.
Забавен бил аI Mene noviot transformers mi bese dosta zabaven.
јак е нема што, за разлика од другите три со лигушот Шиа. За ефекти има 10каЗабавен бил а
За 5-10 години можеби и ќе ми го разбереш аргументот. Не викам ја дека мнозинството е секогаш во право, само ти викам дека си осамен во тоа Обливион 2/10 што го повторуваш цело време. Твојот аргумент е:Фин аргумент. Иди сега имплементирај го во религија. Знаеш, оној истиот систем на функционирање против кој си многу.
Истомисленици шмисломисленици.
Влечам паралела од лани со Oblivion и иако овој денес ми беше позабавен и ќе ти ја пуштев рундава, продолжува да ми паѓа какво-таквото мислење за него.
Круз кога праеше мишн импосибл серијал кој ќе достигне веќе двоцифрена бројка сиквели не беше толку приметен шаблонот.
Филмот се надевам фејлнал во кината, за одгодина да не го збориме пак муабетот.
А му рековме на @Malcolm van den Сабаховић da pobrzah.
Абе Кил Бил филмовите ти се најхајпувани после Палп Фикшн кога се работи за Тарантино, ама според мене треба да им дадеш предност на Jackie Brown, Reservoir Dogs и InglBastards, исто и Џанго не е лош. Според мене сите овие > Kill Bill, кога се работи за Тарантино. Особено класиците како Џеки и Кучињата.Јас од Тарантино имам само Пулп Фикшн гледано и ме бендиса многу, вечерва почнувам маратон негови филмови, а први се Kill Bill
Пред 10мин, 3 партии.За 5-10 години можеби и ќе ми го разбереш аргументот. Не викам ја дека мнозинството е секогаш во право, само ти викам дека си осамен во тоа Обливион 2/10 што го повторуваш цело време. Твојот аргумент е:
- Ио, Обливион е лош според мене,
- Сега бидејќи Обливион е лош, кажи зошто му даваш 8ца?
Јас истото можам да го свртам во обратна насока и ќе си играме пинг понг, ќе ги замараме луѓево.
Кога ќе запнеш да докажеш дека нешто е толку лошо, треба да имаш некаква поткрепа. Ти си сам во тоа, има уште неколку души што викаат дека Обливион е просек и уште неколку што викаат дека Обливион е добар. Никој посебно не го велича за да се расправаме за него. Нема тука нешто посебно за што можеш да му се фатиш, не е како на пример Mr.Nobody за кој повеќето се согласивме дека е одличен или за Drag Me to Hell за кој општо прифатено мислење е дека е бљувотина.
Овде си соло, како јас што сум за Американ Бјути. Сфати го тоа некако. Истото беше и за The place beyond the pines, не напна до посерување како којзнае што да му фали на филмот. За Only God Forgives, само ти виде нешто во филмот и пак тестисите ни ги направи тапан.
Секс кога имаше последно?
Чисто процедурално(офтопик) две прашања/констатации:Пред 10мин, 3 партии.
izglea so wot se trkalaat...Koj go trkala.
Dezerter.
Been there, done that.Инаку кој не гледал филм во кино сала со 30+ деца од основно....нека гледа...чисто колку да каже дека и тоа чудо го преживеал..
Знаат што да гледаат и они ( ͡° ͜ʖ ͡°)Been there, done that.
Не сериозно шала на страна, Синеплекс мораат да направат нешо во врска со ова, се повеќе и повеќе деца се погодуваат во саливе, родителиве најдоа начин како да се справат со 20+деца без да се замараат и сега ќе се тера тоа.
Ај овие барем на The Maze Runer биле кој колку-толку треба да е тинејџ филм, јас се погодив со основци на American Hustle, иди па разбери ги...
Ti koga go gledase Edge of Tomorrow ni go spojlna na site