Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А дали си го прочитавте договорот. Во мојот има една ставка во кој вели дека треба да ги известите во Онет дека го раскинувате договорот 1 месец пред тој да заврши, инкаку тој автоматски се продолжува.
Останато време (денови) 587.12
Абе овие мајтап си играат со мене ? Имав WADSL скоро 1 година, од март - 2007, и во декември мигрирав на Solo 15, нели договор е 2 години. Кој *** пишува тука уште 587.12 дена ?
и јас иста ситуација како тебе и сменив на 15 гб и 1 година трае договорот моментално уште 296 дена, кај тебе испомешале изгледа![]()
Што се замарате со договори на Он.Нет? Фино лепо во секое време може да се раскине секој договор. Ќе отидеш ќе раскинеш. Нит врски ни ништо не ми треба. Барем за оннет е така.
abe zosto kaj mene ne e 15 giga tuku uste si e 10
Секако дека пишува.Kога го потпишуваш договорот за 2 години не пишува дека ако го раскинеш договорот ќе треба да им платиш??
Секако дека пишува.
Ќе бидеш малце дрзок, ќе се жалиш колку ти е лош интернет, како ти паѓа... и ќе раскинеш фино лепо. Нема што да им плаќаш пенали. Јас така пројдов.
Не ја има секој твојата среќа ИвицаПанК
На мојот договор имаше став во еден член кој велеше одприлика дека они се должни да ми дадат квалитетен интернет во 98% од времето. Тогаш пресметав дека тоа се 16 саати во месецот (може и да сум згрешил). Тоа време 16 саати вкупно во месецот дали имав квалитетен интернет
Тебе ако ти е толку добар задржи го, не го мењај.
Епа што тогаш прашуваш како да го раскинеш?
Иначе не е работата дали ти е добар или не. За исти пари имаш подобар, со подобри услови...![]()
Што би изгубил? Да ти ја размрдаат антената па да имаш полош сигналСепак не би ризикувал![]()