On.net WADSL интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
Lol, 15 гига? Е многу малку е тоа.

Дечки што е финтата со интернетот денеска? Сите Мк страни ги отвара без проблем, но надвор нејќе никако. До Он - Нет е или има некоја цефка пукнато?

na torenti so kakva brzina simnuvate jas so 80kbs
pred nekoe vreme bese mnogu baven so 35-45kbs
sega e pobrzo

За даунлоад на торенти зависи бројот на сидери и личери, може да е многу бавно а да имаш добар интернет. Гледи какви торенти симнуваш, после се жали за брзината.

Има некој проблеми со брзината оваа ноќ.Чудно никад немам проблеми али еве едно 3 или 4 саата чудно мерам брзина повеќе од 512кб не сака да иде а одвај со 47 КБ у сек симињам од рапидшаре?

Ја неможам да сФатам зашо толку се замарате и нервирате со оннет, да не ги рекламирам - Кејблтел ,ама стварно тоа што си го потпишал тоа си го добиваш . 4мега даунлоад пола мега аплоад , неограничено - у превод 180-200 гига месечно . Не се цвеќенца за мирисање паѓа брзината накај 5 поручек ама на 2-2.5 мега што не е страшно. На модемот му се дешава да затупи 1 у 2 месеци .. а цената.. за 80 ден плус од WADSL ??? пффф

zosto nemozam da si go proveram ostvareniot sobrakaj
kako da gresam nesto a 100 pati probav nemoze
sekoj den probam i pak mi pokazuva kako da gresam nesto a nema nisto greska

Jas sum mnogu zadovolen od solo 15 sosema mi e dovolen. A za wadsl zavisi za kogo kako transverot :D

Ја неможам да сФатам зашо толку се замарате и нервирате со оннет, да не ги рекламирам - Кејблтел ,ама стварно тоа што си го потпишал тоа си го добиваш . 4мега даунлоад пола мега аплоад , неограничено - у превод 180-200 гига месечно . Не се цвеќенца за мирисање паѓа брзината накај 5 поручек ама на 2-2.5 мега што не е страшно. На модемот му се дешава да затупи 1 у 2 месеци .. а цената.. за 80 ден плус од WADSL ??? пффф

моето искуство ми кажува дека не си сосема во право,значи познавам лично 4рица кој го имаат овој пакет,и брзината од 4мега даунлоад е испочитувана само 30 до 40 % од денот,+ после 20 гига се намалува брзината а можеби и порано,можеби и дај боже на сите да им е како што велиш ама моето познавање не вели така.И се замараме затоа што сме обврзани со договор.

zosto nemozam da si go proveram ostvareniot sobrakaj
kako da gresam nesto a 100 pati probav nemoze
sekoj den probam i pak mi pokazuva kako da gresam nesto a nema nisto greska

Имаш техничка поддршка 24/7 на тел (02) 511 0000

Тие ќе ти објаснат дали грешиш или не :helou:

275849174.png

луѓе,давајте шекер и вода, имам пакет WADSL 15gb 1024/256 а видете спеед тест,
http://www.speedtest.net/result/275849174.png

email]

луѓе,давајте шекер и вода, имам пакет WADSL 15gb 1024/256 а видете спеед тест,
http://www.speedtest.net/result/275849174.png

Кај мене е иста брзината која ја нудат официјално а бе немој да мерите брзина на Софија одбери таму Лондон Франкфурт и види дали ке ти извади така пак.Гарантирам дека е грешка еднаш мене така ми се појави за некој минут се смири и пак си се врати истата брзина.

275857253.png

лелее, ова е НЕНОРМАЛНО!!!!!симнувам од рапидшер сега со брзина 140-160 кб/с, а вчера беше 110-120кб/с, чудно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom