On.net WADSL интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
Што би изгубил? Да ти ја размрдаат антената па да имаш полош сигнал:)? Или ќе раскинеш или не. Нема трето:D
Ве молам, без бескорисни детски дискусии..
Темава нека остане за информации и помош, а не за маалски муабети.

Neznam sto se desava so on net no pred nekoja nedela bese mnogu brz duri i pobrz od toa za koe sum platil :D
no eve vcera i denes mnogu pada konekcijata

toa ne e samo na mene uste nekolku znam na koi im se desava toa

pozz

кај мене овој месец е СУПЕР, да чукнам у дрво, мислев да раскинувам договор,али сега се предомислив,нз со им стана,позз

Незнам што се дешава, ама денеска интернетот е катастрофа. Му требаат 10 минути за да го отворам форумов... Има некој друг ваков проблем, или само кај мене го има ова?

не бе пеер, мн е добар интернетов, задоволен сум, иначе форумов одма го отвара, до тебе изгледа е, позз

Завчера не работеше нет,не работеше мсн,ама па GGC работеше преку некои порти.
Вчера работеше нет,мсн,ама GGC не работеше.

Денес е со 30 кб/с макс.

Све у курац :(

како бе така кај вас??? кај мене симнува со 115кб/с, и задоволен сум ,колку пари-толку музика, да не имаат некој проблем со базите нешо??иначе јас сум од Волково, нз на која база сум,позз

ТТТТТААААААААППППППППААААААААААААА!!!!!!!!
5kbps цел ден! ЗА ДАЈАЛ АП ВИ ПЛАЌАМ? Мамата лоповска!

257321252.png

за тие што Uploadira-at тешко нив,ама јас не uploadiram и така да за мене е добро а за др незнам, а кај вас колку покажува на speedtest.net??позз

257323799.png

Ама GG сеуште не работи,како и некои странски линкови :(

email]

за тие што Uploadira-at тешко нив,ама јас не uploadiram и така да за мене е добро а за др незнам, а кај вас колку покажува на speedtest.net??позз
Абе на сајтовиве за тестирање брзина никогаш точни резултати не вади за upload... Upload се тестира со праќање фајлови на FTP. По можност повеќе фајлови. Па да си пратиш сообраќај колку ти иде во upload преку DuMeter или некој сличен програм.

FTP му е мајката за тестирање.

Еј кај вас супер било бе со 5 кбс, кај мене е 567bytes, ко ќе спуштам било шо. А страниве некој од нив прилично ги отварат..:)

Дали сега за WADSL лимитот е 15гб? Дека кај мене сеуште е 10гб.

треба да отидеш у било која продавница на ОН НЕТ, и да потпишеп АНЕКС, и од следниот 1ви во месецот ке имас лимит 15гб

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom