UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
АРЕНА 1,2,3,4 и 5
[QUOTEЗа сите кои ги немаат арените
http://forum.kajgana.com/threads/Сателитски-телевизии-на-интернет.41855/page-250#post-6499836
Постот на
MARCELLO
а подетално објаснување имате подоле од постот на
Insanity55

Работи без проблем]
[/quote]
Незнам шо го форсират толку овај Чокитаријан.. во бундесот можи јак е против Аугсбург и сл.. ама во ЛШ чотка е.. лани заради него отпаднаа.. све живо испромаши против Реал.. и денес ништо поарен не е.. Кагава да беше стартер 3/4-0 ќе имаа
Fala Bogu Miki ne e golgeter pa si vrsi drugi raboti na teren. Ekstremno vagen igrac VO sistemot na Klopp.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Победа на мускули, да не кажам среќна. Немаше пенал.[DOUBLEPOST=1410912600][/DOUBLEPOST]П.С. Бугариве играње со муда, сфака част.

Чист пенал ко солза, види си од друг агол.

Мајку му ебам...
Дека на стрим гледав и можеби не сум видел. Баш до сега у маало коментирав, викав дека не е пенал. Сега баш ќе проверам. Како и да е, заслужи Лудогорец нерешено, односно бод.

Мајку му ебам...
Дека на стрим гледав и можеби не сум видел. Баш до сега у маало коментирав, викав дека не е пенал. Сега баш ќе проверам. Како и да е, заслужи Лудогорец нерешено, односно бод.

Ја последните 2-3 минути ги фатив, и баш го видов стартот, и првата помисла ми беше, али си дајвна фино за пенал, и како ги ограбија Бугарите.
После кога ги прегледував целосните хајлајци, покажаа агол зад играчот, и чисто се гледа дека му влегува со колена.

Oд овде, не е пенал.
https://v.cdn.vine.co/r/videos/8A6B...p4?versionId=sgHFnhMtX38GRQeto21PdByDVHr2p7G5

од тука, Е.

Ја последните 2-3 минути ги фатив, и баш го видов стартот, и првата помисла ми беше, али си дајвна фино за пенал, и како ги ограбија Бугарите.
После кога ги прегледував целосните хајлајци, покажаа агол зад играчот, и чисто се гледа дека му влегува со колена.

Oд овде, не е пенал.
https://v.cdn.vine.co/r/videos/8A6B...p4?versionId=sgHFnhMtX38GRQeto21PdByDVHr2p7G5

од тука, Е.

Да да, дефинитивно. Третиот агол убаво покажува дека му влага.
Ќе сум бил во заблуда до утре сабајле, пред да гледам целосен хајлајтс. Може и ќе ми беше тешко да заспијам зошто ќе мислев дека е дајв :D

Ајде барем се извади Манкиљо за сите глупи грешки на утакмицата:D Иначе кај е фланаган? сигурен сум дека е класа бољи од овој или тој лев бек играше?

Ајде барем се извади Манкиљо за сите глупи грешки на утакмицата:D Иначе кај е фланаган? сигурен сум дека е класа бољи од овој или тој лев бек играше?

Не беше толку лош Манкиљо али ајде, нека биде дека се извадил :D
Флано е повреден а лани принудно играше лев бек. Десна бековска му е природна и јас исто мислам дека ќе му фати место на Манкиљо штом се врати од повреда.

Пенал или непенал(последна снимка ДА), голманот е крив. Зошто не ја зарога уште одма. Што мајка бараше да ја смирува и притоа да му избега? А бе голман си, не си играј курот...

Буфон и пријателчињата си играат вака, ама ќе го лапнат некој ден поради ова. До сеа еднаш-два пати го имаат лапнато, ама памет не доаѓа.

Пенал или непенал(последна снимка ДА), голманот е крив. Зошто не ја зарога уште одма. Што мајка бараше да ја смирува и притоа да му избега? А бе голман си, не си играј курот...

Буфон и пријателчињата си играат вака, ама ќе го лапнат некој ден поради ова. До сеа еднаш-два пати го имаат лапнато, ама памет не доаѓа.
на текмата против Лече, и ни скинаа бод 1-1 заврши .. Ама сеуште стојам на тоа дека буфон ја намести, намерно изигра така ..[DOUBLEPOST=1410933718][/DOUBLEPOST]ne moze profesionalen golman ova da si go dozvoli ... da ne znae mlaka topka da smiri..

costa-twitter.jpg

А ова што е двоен аршин !?!?!?!

20140917.lkhrwxmmcd.jpg

http://vbox7.com/play:1d297c9275

o_O o_O o_O o_O

Ja коа реков дека одбраната им е јетрена паштета ганерот и тој др.хаус или како беше не знам, ме направија ко фудбал да не знам што значи.
Мене ме направија ментален коа реков дека Кошчиелни е киксер. :D[DOUBLEPOST=1410949718][/DOUBLEPOST]
За евра зборам. Сериозно, боље у бунар да ги фрлеа или па да ни дадеа на мене, Џони и остала багра напатени души. И после се чудат зошто репрезентацијата им е слаба, епа нека даваат по 30-40 милиони за Шо и Лалана и понатака па можда ќе им стане и појака. (y)

Ливерпул вчера беше бедотија невидена, очај, јад, грев, како сакате кажете го. Ги чекав последни на тикет али жими се ми беше жал за Лудогорец. Каква партија изиграа момците секоја им чест :cuc: Абе немаа идеја Пулци како да направат акција, одлично беше покриван просторот од Бугариве. Пенал немаше, ама прописно се изглупираа и дефанзивецот и голманот во таа ситуација. Реално не заслужија да изгубат, подобри беа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom