UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Гледав сега хајлајтци, мечот ливерпул - Лудогорец бил прав трилер.

:cuc: за Бугарчета.

Кога ќе се чуствуваш лошо сети се дека Озил, Подолски, Мертесакер, Кевин Гроскројц и Шкодран Мустафи се светски прваци, и ќе се чуствуваш уште полошо.:гомце:
да не претеруваме, да не се повредеше Шкодран, немаше шанси да ги врати играчите на свои позиции Јоги и да освои DEU :D

А за човекот кој го реши трилерот? :unsure:

Рики да бидеме искрени, победата беше више на среќа:icon_lol: До влегувањето на борини, ливерпул ниту еднаш не се закани сериозно кон голот на Лудогорец, Лудогорец пак имаше шанса прв да поведе да не ја погодеа стативата и тогаш ќе беше ептен заебано. Голот на Бало беше мајсторија мора да признаам, али после неколку минути да примиш гол? Одбраната беше крш како и секогаш, што порано се врати Шкртел тоа боље, пошто Ловрен дупка е, само за корнери е добар да упати некој удар во гол. Поарно ќути си, лапнавте 3 поенчиња никому ништо:icon_mrgr:

Рики да бидеме искрени, победата беше више на среќа:icon_lol: До влегувањето на борини, ливерпул ниту еднаш не се закани сериозно кон голот на Лудогорец, Лудогорец пак имаше шанса прв да поведе да не ја погодеа стативата и тогаш ќе беше ептен заебано. Голот на Бало беше мајсторија мора да признаам, али после неколку минути да примиш гол? Одбраната беше крш како и секогаш, што порано се врати Шкртел тоа боље, пошто Ловрен дупка е, само за корнери е добар да упати некој удар во гол. Поарно ќути си, лапнавте 3 поенчиња никому ништо:icon_mrgr:
Како беше она, добар тим е оној кој победува и кога не игра добро :P

Кога ќе се чуствуваш лошо сети се дека Озил, Подолски, Мертесакер, Кевин Гроскројц и Шкодран Мустафи се светски прваци, и ќе се чуствуваш уште полошо.:гомце:

Гроскројц не е.

Дортмунд биле јаки....ќе видите утре шо се вика кружење околу гол. <3

Незнам зошто го исмејувате Озил. Како веќе да не научивте каков играч е. И он и Крос се тимски играчи, самите по себе ништо неможат да направат. Кога на тимот му оди лошо они се најлоши, кога на тимот му оди добро они се најдобри. Сигурно Озил не стана мизерен играч преку едно или две лета, врати го у Мадрид или у која било друга посилна екипа од Арсенал и ќе има по куп асистенции пак.

А Обамејанг? Велбек не ме чуди.
pa ne znam, sedev vo kafic na eden TV davaa juve a na drug bvb-arsenal .. i cat-pat ja gledav drugava utakmica dodeka vamu imase prekini..[DOUBLEPOST=1410909725][/DOUBLEPOST]
Ќиро опасно игра у напад. Многу брз бе, не очекував дека толку ја кренал формата откако дојде у Дортмунд. Не го памтам ваков од Серија А. Како и да е, заслужено си водат. Арсенал врска немаат што сакаат да прават со топка у нозе.
Штета за најакиот одбранбен играч од Премиер Лига како Косчиелни што у неколку наврата излегува мајмун. Се дешава и на најдобрите.:pos:
zatoa sto vo Seria A nemas tolkav prostor za igra vo napadot, mnogu igraci vo odbrana imas, 70% od ekipite katanadzo igraat

Ako sakaat Dortmund neka si promasuvaat pod uslov sekoja utakmica 20+ sansi da napravat. Ete Kjiro dade gol, Obemajang standard. I so dosta povredeni rutinski si tepa protiv jak Tim.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom