Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А за човекот кој го реши трилерот?Гледав сега хајлајтци, мечот ливерпул - Лудогорец бил прав трилер.
за Бугарчета.
да не претеруваме, да не се повредеше Шкодран, немаше шанси да ги врати играчите на свои позиции Јоги и да освои DEUКога ќе се чуствуваш лошо сети се дека Озил, Подолски, Мертесакер, Кевин Гроскројц и Шкодран Мустафи се светски прваци, и ќе се чуствуваш уште полошо.![]()
А за човекот кој го реши трилерот?![]()
А за човекот кој го реши трилерот?![]()
Како беше она, добар тим е оној кој победува и кога не игра доброРики да бидеме искрени, победата беше више на среќаДо влегувањето на борини, ливерпул ниту еднаш не се закани сериозно кон голот на Лудогорец, Лудогорец пак имаше шанса прв да поведе да не ја погодеа стативата и тогаш ќе беше ептен заебано. Голот на Бало беше мајсторија мора да признаам, али после неколку минути да примиш гол? Одбраната беше крш како и секогаш, што порано се врати Шкртел тоа боље, пошто Ловрен дупка е, само за корнери е добар да упати некој удар во гол. Поарно ќути си, лапнавте 3 поенчиња никому ништо
![]()
Кога ќе се чуствуваш лошо сети се дека Озил, Подолски, Мертесакер, Кевин Гроскројц и Шкодран Мустафи се светски прваци, и ќе се чуствуваш уште полошо.![]()
Како беше она, добар тим е оној кој победува и кога не игра добро![]()
Не, не, тоа е беше третата ваша карактеристика.Не не, тогаш тимот победувал со судии.
![]()
mene mi teknuva samo promasajot na Mikhtarijan koga od pet metra sutna nad gol ..Што све се промаши од шанси на Дортмунд - Арсенал, па тоа не е нормално.
mene mi teknuva samo promasajot na Mikhtarijan koga od pet metra sutna nad gol ..
pa ne znam, sedev vo kafic na eden TV davaa juve a na drug bvb-arsenal .. i cat-pat ja gledav drugava utakmica dodeka vamu imase prekini..[DOUBLEPOST=1410909725][/DOUBLEPOST]А Обамејанг? Велбек не ме чуди.
zatoa sto vo Seria A nemas tolkav prostor za igra vo napadot, mnogu igraci vo odbrana imas, 70% od ekipite katanadzo igraatЌиро опасно игра у напад. Многу брз бе, не очекував дека толку ја кренал формата откако дојде у Дортмунд. Не го памтам ваков од Серија А. Како и да е, заслужено си водат. Арсенал врска немаат што сакаат да прават со топка у нозе.
Штета за најакиот одбранбен играч од Премиер Лига како Косчиелни што у неколку наврата излегува мајмун. Се дешава и на најдобрите.![]()