UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Na Arsenal gi pravat goblen . Platini nekni bese vo prqvo koga kaza deka Juve e daleku od vrvot na evropskiot fudbal Juve vs Malme 0:0 :facepalm: i Luzerpul se vrakat na starite luzerski pateki .

Велбек си ги има патентирано потезиве,и тоа никој не може да му го оспори:cuc:.

Како можеа некои фанови да плачат по Велбек стварно неми е јасно, инаку овој имобиле ги искина одбранбениве на Арсенал

Тој што дал 30 милиони за Лалана нека се преиспита дали има грам памет.[DOUBLEPOST=1410896397][/DOUBLEPOST]
Како можеа некои фанови да плачат по Велбек стварно неми е јасно, инаку овој имобиле ги искина одбранбениве на Арсенал
Пошо Кошчиелни е добар одбранбен, ти текнуе. :icon_lol:

Незнам шо го форсират толку овај Чокитаријан.. во бундесот можи јак е против Аугсбург и сл.. ама во ЛШ чотка е.. лани заради него отпаднаа.. све живо испромаши против Реал.. и денес ништо поарен не е.. Кагава да беше стартер 3/4-0 ќе имаа

Тоа е стандард кај нас. Обавезно ќе се најде некој пациент што ќе рече- да му дадеме уште една шанса :D

Ливерпул некако премногу импресионирано делуваат.o_O
Очекував после 5 години пауза да ги згазат момчета. Б'лгарчета момчета сега за сега добро се држат!

Тој што дал 30 милиони за Лалана нека се преиспита дали има грам памет.[DOUBLEPOST=1410896397][/DOUBLEPOST]
Пошо Кошчиелни е добар одбранбен, ти текнуе. :icon_lol:
Ja коа реков дека одбраната им е јетрена паштета ганерот и тој др.хаус или како беше не знам, ме направија ко фудбал да не знам што значи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom