Anco
За солун ДА, ЗА срем НЕ
По битно е што и двајцата по објавување на клипов,си ја запалиле носечката гардероба и си смениле флизура.Тие двајцата што го прибраа новчаникот не беа од Скопје!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
По битно е што и двајцата по објавување на клипов,си ја запалиле носечката гардероба и си смениле флизура.Тие двајцата што го прибраа новчаникот не беа од Скопје!
Биле сиромави сигурно.Тие двајцата што го прибраа новчаникот не беа од Скопје!
Е не чини тоа,преку леб погача,ако не си го врател ќе го фрлел некој..после оди нека вади документи,од такви луѓе си патиме.И во право си,не враќај повеќе,може и да ти рече некој дека имало пари..Фала а ?
Ја не враќам од коа еден рече дека имал 730 марки внатре а кутриот имаше само 60 денари 3Х20 ден, ме дупна под маање стариот тогаш
8:2 е одличен просек за урбана средина, верувам со вакви плати на запад има 2/3 да останат и без пари и без документи.
Пред некоја недела на чекање ред ми испаднаа 500 ден од новчаник и одма типчето што стоеше до мене ми кажа да си ги земам. Многу фер.
И да не ти падне, можеш да останиш без негоУ Кисела Вода е снимен клипов.Идете накај Битпазар,Сарај,и без да ви падне ќе останете без новчаник.![]()
тоа што го правиш не е убаво и тако даљеДа најдам документи да би ги вратил, али пари да најдам нема шанси бре не ги враќам, или телефон, сум ги нашол моја среќа, нема да ги вратам бидејќи знам 90% од луѓето и јас да загубам нема да ми ги вратат, би ги замолил сите просветители на форумов да не ме цитираат од типот "тоа што го правиш не е убаво и тако даље"
Фала.
Шумеќа брате јер смо сме ми срели у тај бус двехиљадеиосмојЛетото 2008 во Охрид, се возевме со автобус до плажа. Јас требаше да носам една торба со три телефони, пешкири, креми и 300 други тракатанци. Арно ама, дури кога излегов од автобус, приметив дека сум ја заборавила торбата.Среќа што до нас во автобусот седеше еден Србин, знам нешто правевме муабет со него и откако сме излегле најверојатно приметил дека е наша торбата, па пријавил кај возачот.
Само што ни бараа 170 денари или не знам колку... прво да сме плателе карта за автобус и уште нешто, за да си ја вратиме торбата.Живи глупости, али ајде.
Додека пак пред некое време, на татко ми во населба му паднал личен документ и на фејсбук му пишаа каде го оставиле, за да си го земе.![]()