dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.364
Lucy: Краток ептен бе.. имал добра идеја Бесон ама останал само на тоа. Има кул работи у филмов ама не е ептен wow. Добар за тепање на време, и би ви препорачал да го гледате во друштво пошто..шо знам некако тешко ми беше мее филмов да го гледам без да прокоментирам нешто ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Има некаква си одвај пролазна оценка.
I love you,Phillip Morris:
Па не мора да чекаме да умрат комичари за да им гледаме филмови не ? Добар си е Џим Кери, ама тешко ми е да се навикнам на негова улога у ваков филм а не некоја all out комедија. Имаше нешто демек смешно ама филмов е далеку од комедија.Драма е, и тоа добра. Интересна приказна, па башка и базирана на вистински настани. Кул работа.Нешто како Catch me if you can meets Геј двојка meets нешто навидум смешно.
Се на се вреди да се погледне.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Има некаква си одвај пролазна оценка.
I love you,Phillip Morris:
Па не мора да чекаме да умрат комичари за да им гледаме филмови не ? Добар си е Џим Кери, ама тешко ми е да се навикнам на негова улога у ваков филм а не некоја all out комедија. Имаше нешто демек смешно ама филмов е далеку од комедија.Драма е, и тоа добра. Интересна приказна, па башка и базирана на вистински настани. Кул работа.Нешто како Catch me if you can meets Геј двојка meets нешто навидум смешно.
Се на се вреди да се погледне.