Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Бало на хипста :)
10675707_737820522946534_7710370359125477913_n.png

ШкртеЉ фaли МНOГУ у oдбрaнa
Не знaм мoже и сум грешкa aмa лaни се гледaше декa беa мнoгу мoтивирaни, кaкo тим.Oвaa гoдинa не гo приметувaм тoa,oсвен мoждa кaј пoединци[DOUBLEPOST=1410632698][/DOUBLEPOST]Изгубени се живци, кoј ги нaјде некa ги врaти.Фaлa унaпред

Последно уредено:
Што правиме со Кутињо бе, 100 грешки имаше, не знам Роџерс колку го гледаше натпреварот па го остави во игра. Одбраната дупка како и секогаш, Ловрен вредел 20 милиони, жими стапот... Мислам дека ги примаме најглупавите голови во ПЛ, до толку сме за никаде во одбрана.

добро е што, изгубивме од вторите на табела. од сисоко и сандерос :facepalm:

која му е оваа подговотвка на меч на роџерс? колку време имаше? плус утна цела стартна постава, со се измените.

за ловрен се изјаснив пред две недели, реков дека "ќе" не кошта многу он, за пари не ни зборам, за поени. веќе не е "ќе", а само е четврто коло.

со свонси не заслужено тепавме, со сити заслужено изгубивме, со тотнам како што реков ме изненадија, а со вила се испостави дека она со тотнам и било изненадување.

еден шут на таргет.
единствен со преодна оцена хендерсон.
џерард ако сака да остане легенда на ливерпул мора што побрзо да фати кина или америка. ако е само за пенали тука, премногу е.

кутињо, 2 од 10. (дури и тоа му е многу)
џерард 2
сако 4
ловрен 1 накај 2
бековите вкупно двајцата 3
лалана 1 накај 2. тешко разочарување
хендерсон 6 (свака част дечко, покрај тебе сите дргуи изгледаа ко да се на прошетка со внуците во парк)
маркович 2
балотели 1
ламбарт, борини и стерлинг вкуно 2

ми го скршија филмот тотално. не ми се ни коментираат. најмногу ме боли фактот дека некаде 25 минута знаев, од желудник ми дојде, дека 0-1 ќе остане.

друго. меси и диего коста не играа за репрезентација, повредени биле. толку. кажано е се.

се на се, лалана, маркович, балотели имаа стартно деби на енфилд со релативно лесен противник, се посрамотија за сите пари. депресија фати на енфилд некаде пред полувреме, така и заврши.

многу сум негативен, ама ако еден единствен извади нешто позитивно од утакмицава нека повели.

Џерадрд ли да фати некаде...Де научник просветли не каде згреши Џерард!Примивме гол пак од пи**ке мајчине!Само јас ли го гледам Филипе Визард Кутињо како преценет,организаторот филипе што изигра денес??Абе ајј..

ШкртеЉ фaли МНOГУ у oдбрaнa
Не знaм мoже и сум грешкa aмa лaни се гледaше декa беa мнoгу мoтивирaни, кaкo тим.Oвaa гoдинa не гo приметувaм тoa,oсвен мoждa кaј пoединци[DOUBLEPOST=1410632698][/DOUBLEPOST]Изгубени се живци, кoј ги нaјде некa ги врaти.Фaлa унaпред

Хулахопки...
Слабоста на Ловрен и Сако е играчот пред нив...односно на оваа утакмица играчите пред нив..Хендерсон и Капетанот.
Немаше никаква подршка......Капетнаот уште еднаш докажа дека игра САМ.
Од авион се гледа дека Џерард неможе да игра со партнер дефанзива во овој случај Хендерсон.
Затоа и дијамантот изгледа посигурен затоа што тогаш е слободен и контролира сам.
Лукас е единствениот играч кој што до некаде има осет за тоа што игра Каптенот.[DOUBLEPOST=1410636362][/DOUBLEPOST]Да не реплицирам на сите за моето мислење за натпреваров.
ДА... мечов беше загубен со Роџерс и неговот тактизирање..

Капетанот НИКАКО со партнер во дефанзива...односно двајца ДМФ.
Таму беше изгубена утакмицата.
Сако и Ловрен ВООПШТО немаа подршка од средината.
Капетанот и Хендерсон се мачеа со поставувањето пред одбраната...кој да покрие кој да гони.

Кутињо и дефинитивно пааѓа на притисокот. Дефинитивно треба ладење.
Продаде топки кои вообичаенот си играше мајтап со нив.
Имаше барем 3 шута каде соиграчите му мафтаа слободни пред гол...осамени пред гол.

Балотели.... таму ми беше “нелогичноста“ за неговоте ангажирање.
Мрзелив...неподвижен...
Кога се враќаше на средина на терен не беше воопшто заради везњаците кои неможеа да го пронајдат...туку заради него.
Забележете на highlights дека после примањето на топка на центар тој остануваше таму.
Тоа е едноставно криење без топка..

Стариџ...е човекот кој фали на терен..
Како сите соиграчи да се навикнаа на неговата игра. Никој не е навикнат на Мрзеливоста на Марио.
ГАРАНТИРАМ дека Марио нема да игра со бугарите. Гарантирам дека Ламберт ќе биде изборот.
Роџерс на моменти знаел да покаже заби....дали ќе ги покаже сега ќе видиме.

Поразов...целиот на Роџерс....но поединци помогнаа....И ТЕ КАКО ПОМОГНАА!

Последно уредено:
Искoментирaв сaмo при крaј нa првo.Живци јoк
Лoшa пoстaвенoст oд Рoџo вooпштo.
И Сaкo и Лoврен,и Мaркoвиќ и Хендo и Кутињo...бледo сите.
Не мoжеa oдбрaнaтa дa им јa прoбијaт.Слaбa циркулaцијa нa тoпкa,среден ред немaше.
Астoн Вилa.АСТOН ВИЛА.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom