Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Според мене ....состав кој што по автоматизам треба да следува!

QXdD3cH.png

Балотели како сам шпиц...
Лалана во средина со оглед на тоа што е работник и што му е позната позицијата.
Целата предност ќе биде на Кутињо. Со Лалана на терен неговата одговорност ќе се намали. А со тоа и притисокот со кој очигледно тешко се носи!

Во второ при добар резултат....или да се пушти Борини и да се смени позицијата во 4-4-2 или да се пушти Ламберт во истата формација.

Штоперскиот тандем мислам дека треба да остане ист...доколку сакам да се развива правилно.
Премалку утакмици има Сако. Мора да добива шанса.
За овие двајца плативме преку 40 мил....би било глупо ако не се очекува дека баш тие треба да бидат првиот штоперски тандем.
Морено и Манкиљо по автоматизам....се до враќањето на Флано!;)
Со повредите на Ален и Чан повеќе од сигурно е дека овој ќе биде составот.... А и треба да биде!

Лукас не смее да се игра заедно со Џерард.
Лукас само како замена за Капетанот.

Со повредите на Ален и Чан повеќе од сигурно е дека овој ќе биде составот.... А и треба да биде!

Лукас не смее да се игра заедно со Џерард.
Лукас само како замена за Капетанот.
Ја мислам дека Роџерс конечно ќе тргне со Маркович у стартна. Добра ти е причината зашто да игра Кутињо, али Маркович стварно беше супер за малата минутажа што ја видовме од него и мислам дека Роџерс за него ќе се одлучи. Другото е повеќе од јасно дека ќе биде вака.

Голот на Стиви против Марсеј. :drk::drk::drk::drk:

Ножичките на Крауч, Луис Гарсија вс Јувентус, Џерард вс Олимпиакос(момент најмногу шо сум се радувал) итн итн итн спомени спомени...

Ја мислам дека Роџерс конечно ќе тргне со Маркович у стартна. Добра ти е причината зашто да игра Кутињо, али Маркович стварно беше супер за малата минутажа што ја видовме од него и мислам дека Роџерс за него ќе се одлучи. Другото е повеќе од јасно дека ќе биде вака.
Лалана скоро па 100%ќе стартува така да прашање е само кој помеѓу Маркович и Кутињо.
Кутињо има предност затоа што веќе преседе еден меч на клупа така да не верувам дека ќе биде уште еден меч таму.

Лалана скоро па 100%ќе стартува така да прашање е само кој помеѓу Маркович и Кутињо.
Кутињо има предност затоа што веќе преседе еден меч на клупа така да не верувам дека ќе биде уште еден меч таму.

Мислам дека малку му е рано на Маркец за да стартува. Сметам дека ќе добие уште 1-2 меча од клупа па после ќе биде стартер (ако се избори за место, нормално).

Утре сите во 9 и 30 на нога да сте, за во 10:00 да ми држите среќа. Копот утре мора да го положи последниот испит на факултет, ако не, вие сте криви. :D

Утре сите во 9 и 30 на нога да сте, за во 10:00 да ми држите среќа. Копот утре мора да го положи последниот испит на факултет, ако не, вие сте криви. :D
Глуп си, ќе падниш.

Секако мора да ставам тогаш, ама ти рачунај си дека е за тебе
:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom