добро е што, изгубивме од вторите на табела. од сисоко и сандерос
која му е оваа подговотвка на меч на роџерс? колку време имаше? плус утна цела стартна постава, со се измените.
за ловрен се изјаснив пред две недели, реков дека "ќе" не кошта многу он, за пари не ни зборам, за поени. веќе не е "ќе", а само е четврто коло.
со свонси не заслужено тепавме, со сити заслужено изгубивме, со тотнам како што реков ме изненадија, а со вила се испостави дека она со тотнам и било изненадување.
еден шут на таргет.
единствен со преодна оцена хендерсон.
џерард ако сака да остане легенда на ливерпул мора што побрзо да фати кина или америка. ако е само за пенали тука, премногу е.
кутињо, 2 од 10. (дури и тоа му е многу)
џерард 2
сако 4
ловрен 1 накај 2
бековите вкупно двајцата 3
лалана 1 накај 2. тешко разочарување
хендерсон 6 (свака част дечко, покрај тебе сите дргуи изгледаа ко да се на прошетка со внуците во парк)
маркович 2
балотели 1
ламбарт, борини и стерлинг вкуно 2
ми го скршија филмот тотално. не ми се ни коментираат. најмногу ме боли фактот дека некаде 25 минута знаев, од желудник ми дојде, дека 0-1 ќе остане.
друго. меси и диего коста не играа за репрезентација, повредени биле. толку. кажано е се.
се на се, лалана, маркович, балотели имаа стартно деби на енфилд со релативно лесен противник, се посрамотија за сите пари. депресија фати на енфилд некаде пред полувреме, така и заврши.
многу сум негативен, ама ако еден единствен извади нешто позитивно од утакмицава нека повели.