Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Преку кур више да не гази кој ќе стигне на емирати, нека си оди венгер!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ozil sve da ti ebam. Sve.[DOUBLEPOST=1410613463][/DOUBLEPOST]
Преку кур више да не гази кој ќе стигне на емирати, нека си оди венгер!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nemame poraz na 19mecha na Emirati, skoro cela godina. Ne znam koj ne zgazi na Emirati. :facepalm:

Вилшер маестрално игра денеска. Претходно тој стартот кога овие беа во контра што ја спаси, повторно стариот добар омилен Џек :love:

Јас незнам зошто само замените Фламини > Артета и Велбек > Окс ги чекаше до 90та минута малтене. Да влезеа во 60та, 70та.. друго ќе беше.

Shteta za nas kako navivachi. Ushte dolgo kje chekame za titula vo PL. Nemame mentalitet povekje. Ne sme shampionski tim povekje, kolku i da ni e teshko toa. So igrachi kako Monreal, so vakov Ozil i so Flamini ne se stanuva shampion.

Shteta za nas kako navivachi. Ushte dolgo kje chekame za titula vo PL. Nemame mentalitet povekje. Ne sme shampionski tim povekje, kolku i da ni e teshko toa. So igrachi kako Monreal, so vakov Ozil i so Flamini ne se stanuva shampion.
Nemoj taka, i tebe ke te iskaraat deka si kjenator, ili kako i da beshe zborot. Jebiga jas se slagam, ali izgleda ima mnogu drugi koi razlicno mislat

Браво за Џек, буквално не понесе на гради денеска. Го имаше насекаде, со чисти стартови од позади не спаси многу пати, одличен у напад, брз пробивен, истотака одличен и во дефанзива. Плус гол и асистенција, што да се каже друго, а да не се поклони. Тоа е тој маестрален Џек, браво и за Чемберс како играше откога влезе, а е толку млад.. Се чека пробудувањето на Озил од летниот сон, иначе играва денес многу ми напраи кејф. Штета уште еднаш што не влезе стативата на Велбек, убаво голче ќе беше многу, чиста среќа т.е. несреќа

Вилшир најдобар,Фламини најслаб.
Санчез секоја утакмица се повеќе ме импресионира,Озил секој натпревар се повеќе ме плаши дека нема да успее во ПЛ.
Велбек солидно деби штета што не го круниса со гол.
Ако е сериозна повредата на Дебуши,наебавме!

Мене ме загрижува повредата на Дебуши,делува сериозна.Само да не е за долг период бидејќи Чемберс ќе игра на таа позиција додека Пер и Косчелни ќе немаат замена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom