Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Кога баш бевме најаки и доминиравме, едно невнимание и оп гол. Да не падне само темпото, одлично напаѓавме и игравме до сега :unsure:

Ne znam koj kako ke me sfati, ali ili treba da se sedne na klupa Ozil ili Ramsey ili Jack. Ozil mora da igra playmaker i nisto drugo. Go unisti Venger, bukvalno go unisti, Flamini izleze bolje igrac od nego. Ili na kraj neka go prodade i neka ne mu ja unistuva karierata. Ochaen e

Monreal. Auuuu ushte ednash gol po leva strana. Koga Monreal igra tamu, zaedno so Ozil kako bez dvajca igrachi da sme. Nemam zborovi kolku losho igraat Monreal i Ozil. Nemam.

Колку глуп гол примаме,а најмалку заслужено губиме. Штета што не влезе топктата на Велбек :(

Колку глуп гол примаме,а најмалку заслужено губиме. Штета што не влезе топктата на Велбек :(
Pa ne deka ne vleze, tuku tolku znae Welbeck. Toa kazav tokmu tuka e razlikata od klasa napagjax do Welbeck. Toj sam pred gol promasuva a nie pa uste kako "lele shteta shto ne vleze" mesto da mu se smeeme poshto vrska nema. A Aguero od deset pati polosha situacija izvadi gol. A zashto primivme gol? Zashto e mnogu dobar Flamini, ete zatoa. Utakmicava ni kazuva kade tocno ni falat igraci a i bogami kade imame previshe.

Фламини директен кривец за голот. Монреал и Озил спијат, промаја дува лево.

Mislam deka ako se prodadat Ozil i Kazorla a se donesat mesto niv klasa napagac i klasa destruktivec ke bideme mnogu pokonkurentni nego vaka. Imame pozicii vo timot na koi imame po pet igraci i pozicii so po 1 pa ni eden igrac. Ne se zima tituala taka.

Нема ташаци Венгер да го седне Озил на клупа. Кога веќе не го играш плејмејкер уопште не го играј, да ти ебам инатот. Од кога почна сезоната со таа смотана формација играме и не се знае кој на каде тера.

Доста со хејтање на полувреме бе нубци има уште 45мин
Mislam deka ako se prodadat Ozil i Kazorla a se donesat mesto niv klasa napagac i klasa destruktivec ke bideme mnogu pokonkurentni nego vaka. Imame pozicii vo timot na koi imame po pet igraci i pozicii so po 1 pa ni eden igrac. Ne se zima tituala taka.
Друже ти да си преиспиташ симпатиите мислам повеќе би ти одговарало Сити,Челзи ?

Нема ташаци мислиш Венгер Мојс е. Никој играч не е поголем од клубот, најмалце Озил. Во лоша форма е и треба да се седне на клупа. Иначе ја вртиме сугурно, Санчез шие, да влезе треба Чемберлејн, и Подолски.

Доста со хејтање на полувреме бе нубци има уште 45мин

Друже ти да си преиспиташ симпатиите мислам повеќе би ти одговарало Сити,Челзи ?
Abe prijatelce, forum e za mislenja. Ili repliciraj kulturno ili ne repliciraj voopsto. Tocno znam shto zboram jas, a i da ne znam ne gledam pricina ti da mi kazes za kogo da navivam. Vidi realen i prestani so toa positive thinking sranje, zatoa sto veke 10 godini istoto se zbori. Ne bidi i ti eden od onie shto go lizat monitorot dodeka go slushaat Ve ger na press. Ok? Nas ne zabole ne plakjame iljadnici funti za da go gledame Arsenal ali prasaj gi londonchanite dali im e se isto vo celata situacija veke 10 godini

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom