- Член од
- 19 август 2010
- Мислења
- 4.374
- Поени од реакции
- 11.067
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вака да те прашам нешто,за кого си ти гледам де за Металург де за Вардар?или си некоја понова варијанта на Ригел9/11 НОВИОТ БОМБАРДЕР НА РК ВАРДАР !
Прегледај го приврзокот 101823
Кажав за кој сум неколку пати назад на темава али не ми веруваат. Како и да е јас го следам и уживам во ракометотВака да те прашам нешто,за кого си ти гледам де за Металург де за Вардар?или си некоја понова варијанта на Ригел?
Ок не реков тоа е твое право,ама како да ти веруваат ко де си овде де у фан клубон на металург.Кажав за кој сум неколку пати назад на темава али не ми веруваат. Како и да е јас го следам и уживам во ракометот![]()
Па и на темите за Пелистер и Зомимак ме има и тоа што треба да значи?Ок не реков тоа е твое право,ама како да ти веруваат ко де си овде де у фан клубон на металург.
Rigel 2.0 eВака да те прашам нешто,за кого си ти гледам де за Металург де за Вардар?или си некоја понова варијанта на Ригел?
Па и он така си имаше по два клуба.[DOUBLEPOST=1410224014][/DOUBLEPOST]``Што има тоа врска?`` - Rigel Kent.
Дека не знаеш за кого сиПа и на темите за Пелистер и Зомимак ме има и тоа што треба да значи?![]()
За Барселона сум бе, али нема тема за нив на форумовПа и он така си имаше по два клуба.[DOUBLEPOST=1410224014][/DOUBLEPOST]
Дека не знаеш за кого си.
100% i za Amerikancite i za Rusite siЗа Барселона сум бе, али нема тема за нив на форумов![]()
Какви американци, какви руси бе, од секад сум бил за СФРЈ!100% i za Amerikancite i za Rusite si
Sent from my iPhone using Tapatalk