Фан клуб - РК Вардар

Вака од втор пат кога го гледам натпреваров, одбраната на Вардар е добра кога се прави разликата во првиот дел на првото полувреме али сепак мислам дека главен кривец се многуте технички грешки во нападот на Металург кои ја прават таа разлика и тоа доста од нив се онака баш неизнудени грешки во подавања баш ко на тренинг, топката им се дава во раце на играчите на Вардар и овие прават контра или полуконтра. Многу се форсираше Марсениќ. Неиграњето на тројката Борозан - Циндриќ - Липовина во ниту еден момент на натпреварот(тројка која демолираше во претходните три натпревари) како и неиграњето на Димовски, Ренато и Станиќ е сомнително. Се чини дека се вежбани некои комбинации за ЛШ. Победата си е заслужена, ама искрено не ми личи ова на сериозна игра од страна на Металург, можеби грешам. :unsure:
Rigel дај бе не тропај глупости...не играле сериозно ? озбилно ова го пиша? сепак те сфаќам и ја би пишал така 20 минути да не може гол да се даде...Главен кривец техничките грешки? па да не играше вардар таква одбрана немаше да има технички грешки од металург...ќути да играа борозан-циндриќ-липовина заедно ќе дадоа може 2 гола во 20 минути ...Не играле сериозно:facepalm: затоа се палеа ко млади мајмуни после секој даден гол и затоа беа попалени ептен кога намалиа на 1 разлика мислејќи дека можат да тепаат...се е тоа од што не играле сериозно...

Среќа што не играа со Борозан-Циндриќ-Липовина, кај ли ќе ни беше крајот :vozbud::pos::pos::pos:

Баш сакам со таа тројка да играат на бековска позиција во ЛШ, па да си испаднат уште во групи :icon_mrgr:

yPm88D8.png

:pos:

Вака од втор пат кога го гледам натпреваров, одбраната на Вардар е добра кога се прави разликата во првиот дел на првото полувреме али сепак мислам дека главен кривец се многуте технички грешки во нападот на Металург кои ја прават таа разлика и тоа доста од нив се онака баш неизнудени грешки во подавања баш ко на тренинг, топката им се дава во раце на играчите на Вардар и овие прават контра или полуконтра. Многу се форсираше Марсениќ. Неиграњето на тројката Борозан - Циндриќ - Липовина во ниту еден момент на натпреварот(тројка која демолираше во претходните три натпревари) како и неиграњето на Димовски, Ренато и Станиќ е сомнително. Се чини дека се вежбани некои комбинации за ЛШ. Победата си е заслужена, ама искрено не ми личи ова на сериозна игра од страна на Металург, можеби грешам. :unsure:

За болдот имам да ти кажам само еден збор - Кале.

Нека му каже некој дека чудово за кое најверојатно мисли ќе брани за Кил од наредна сезона.
По ова дека одбранил 6 пенали, а тоа било против металург сигурно овој мрднатиов мисли за тој голманот од Вакер Тун. Само моментално не ми теквит како се викаше.

Да ми кажете ако знаете, дали беше објавена цифра коклу чини новиот спортски центар на Вардар?

Среќа што не играа со Борозан-Циндриќ-Липовина, кај ли ќе ни беше крајот :vozbud::pos::pos::pos:

Баш сакам со таа тројка да играат на бековска позиција во ЛШ, па да си испаднат уште во групи :icon_mrgr:
Играа у струга со таа бековска тројка и крајот беше 25:19 али добро тоа беше подготвителен турнир а и ова беше сепак натпревар од сеха, останува да видиме како ќе се снајдат во ЛШ. Мене не ми изгледаат смешно и наивно како на тебе што ти се чини али ок. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom