Фан клуб - РК Вардар

Вака да те прашам нешто,за кого си ти гледам де за Металург де за Вардар?или си некоја понова варијанта на Ригел:D?
Кажав за кој сум неколку пати назад на темава али не ми веруваат. Како и да е јас го следам и уживам во ракометот ;)

Кажав за кој сум неколку пати назад на темава али не ми веруваат. Како и да е јас го следам и уживам во ракометот ;)
Ок не реков тоа е твое право,ама како да ти веруваат ко де си овде де у фан клубон на металург.

Ок не реков тоа е твое право,ама како да ти веруваат ко де си овде де у фан клубон на металург.
Па и на темите за Пелистер и Зомимак ме има и тоа што треба да значи? :icon_lol:

Вака да те прашам нешто,за кого си ти гледам де за Металург де за Вардар?или си некоја понова варијанта на Ригел:D?
Rigel 2.0 e :pos:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Вака од втор пат кога го гледам натпреваров, одбраната на Вардар е добра кога се прави разликата во првиот дел на првото полувреме али сепак мислам дека главен кривец се многуте технички грешки во нападот на Металург кои ја прават таа разлика и тоа доста од нив се онака баш неизнудени грешки во подавања баш ко на тренинг, топката им се дава во раце на играчите на Вардар и овие прават контра или полуконтра. Многу се форсираше Марсениќ. Неиграњето на тројката Борозан - Циндриќ - Липовина во ниту еден момент на натпреварот(тројка која демолираше во претходните три натпревари) како и неиграњето на Димовски, Ренато и Станиќ е сомнително. Се чини дека се вежбани некои комбинации за ЛШ. Победата си е заслужена, ама искрено не ми личи ова на сериозна игра од страна на Металург, можеби грешам. :unsure:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom