Фан клуб - РК Вардар

Играа у струга со таа бековска тројка и крајот беше 25:19 али добро тоа беше подготвителен турнир а и ова беше сепак натпревар од сеха, останува да видиме како ќе се снајдат во ЛШ. Мене не ми изгледаат смешно и наивно како на тебе што ти се чини али ок. :icon_mrgr:
aма тогаш играа сериозно нели ? на подготвителен турнир играа сериозно ама сега во сеха лига се заебаваа? со таа бековска тројка среќни треба да бидат ако не завршат последни во група

aма тогаш играа сериозно нели ? на подготвителен турнир играа сериозно ама сега во сеха лига се заебаваа? со таа бековска тројка среќни треба да бидат ако не завршат последни во група
Не играа заедно во ниту еден момент од натпреварот. Ти гледаше или онака збориш колку да треснеш нешто? Според кого тоа? Според тебе? Три натпревари по ред растурија баш со Борозан - Циндриќ - Липовина. Прашањето е зошто на последниот натпревар ниту еднаш не играа во тој состав?

Не играа заедно во ниту еден момент од натпреварот. Ти гледаше или онака збориш колку да треснеш нешто? Според кого тоа? Според тебе? Три натпревари по ред растурија со баш со Борозан - Циндриќ - Липовина.
Ригел единствен што тропа глупости си ти тука...Најозбилен беше со тоа дека не играле сериозно ? и доколку играле таа тројка друг резултат ќе бил ? дај немој да си смешен... 20 минути гол неможеа од дадат и после тука ќе пишуваш не играле озбилно....[DOUBLEPOST=1410289048][/DOUBLEPOST]
Играа у струга со таа бековска тројка и крајот беше 25:19 али добро тоа беше подготвителен турнир а и ова беше сепак натпревар од сеха, останува да видиме како ќе се снајдат во ЛШ. Мене не ми изгледаат смешно и наивно како на тебе што ти се чини али ок. :icon_mrgr:
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: незнам како утнав ова да го прочитам...забораивме Металург игра озбилно само во ЛШ...Сеха и Домашна лига ич не се замараат...е сеа што ги прегазија во ЛШ со една 20 разлика не е битно..ама битно е само ЛШ се трудат...:pos::pos:

Последно уредено од модератор:
Сезонава само што почна а веќе очекувано Лацковиќ повреден а сега и Петриќ, така да без нив двајца ќе го играме дербито на гости кај Веспрем.

Ќе биде пеколно добро за нас ако утакмицата со комшивките е најава за тоа во каква форма ќе игра Горбок оваа година.

Мислам дека во ЛШ дома сите ќе ги победиме, е сеа за гости треба и карактер, ама според ова што го гледам јас сум оптимист.

За оние кои што го пропуштиле мечот, и за тие кој повторно сакаат да го гледаат :icon_lol:

Тоа е тоа размрдување на нозете на Арпад Штербик. (14:15)
Едит:
kSZ5wZn.jpg

Скапаниве и на Марковиќ не можеа гол да му дадат.:D

Последно уредено:
Тоа е тоа размрдување на нозете на Арпад Штербик. (14:15)
Едит:
kSZ5wZn.jpg

Скапаниве и на Марковиќ не можеа гол да му дадат.:D
ништо не знаеш ти...нели гледаш дека цел натпревар ич не играа сериозно?? знаеш дека само ЛШ целат и газат таму....

ништо не знаеш ти...нели гледаш дека цел натпревар ич не играа сериозно?? знаеш дека само ЛШ целат и газат таму....

Плус ниту еднаш не играа на бековските позиции со Борозан,Циндриќ и Липовина. :(

Триото на тренинг си функционирало супер и требало да игра и на утакмицата ама промаја е страшна работа и ги поремети плановите на Чичолина :D

Одма гомна да јадете беееее

Триото на тренинг си функционирало супер и требало да игра и на утакмицата ама промаја е страшна работа и ги поремети плановите на Чичолина :D

Одма гомна да јадете беееее

cekaj cekaj malce.. pa neli gledate deka ne igraa so 75.6% makedonci ? Svarno neznam sto se raduete pa uste gi dupite patriotite

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom