Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
ScbTejf.png

Репрезентацијава половина од моиве.

Со Македонија се пласирав на СП во Русија, во група со Бразил, Гана и Јапонија и сигурно ќе изгубам од сите, според тоа каква екипа имам:

vFe852y.png
зашто го немаш Ѓоргиев ? повреден нешто е на долг период или?

зашто го немаш Ѓоргиев ? повреден нешто е на долг период или?

Зошто не игра ич за Бохум и бројките ептен му опаднаа. Сакам да го купам во Саутемптон и да го позајмам некаде каде што ќе игра, зашто вака само се уништува.

QdfKkV5.png

Зошто не игра ич за Бохум и бројките ептен му опаднаа. Сакам да го купам во Саутемптон и да го позајмам некаде каде што ќе игра, зашто вака само се уништува.

QdfKkV5.png
кај мене има слични оценки во Вардар ама си гази ....прв стрлец ми е 3 сезони по ред иако игра почест како лево крило а и за репрезентација моментално е прв стрелец во квалификации..па затоа се зачудив зашто го немаш... :)

кај мене има слични оценки во Вардар ама си гази ....прв стрлец ми е 3 сезони по ред иако игра почест како лево крило а и за репрезентација моментално е прв стрелец во квалификации..па затоа се зачудив зашто го немаш... :)

Ќе го пробам на пријателските па ако не го бива, не го земам во Русија.

IF Attacking ако го играш лево крило а шпиц или DLF S или АF A...најмногу можеш од него вака да извадиш...

Со оглед што играм без AMC, значи ми одговара само ако игра шпиц со support или пак крило support. Ќе пишам како ќе испадне. :D

По 4 против ПСВ и Барса и 7 против Апоел (10:1 ги тепаа во гости :pos:)

qX94xIE.png

Тоа е таа статистика. Во Лига е ужасен, но во сите други натпреварувања растура со голови.

ај кога ќе седнам да играм ќе пуштам тука слики и ќе те тагнам за да ги видиш.

Инаку мене Рули и на 36 години ми го бараат Манчестер Сити,ама не го давам,ќе го пензионирам.Екстра голман за мали пари
Што напраи, седна ли :D

дај кажете некои ефтини (до 1м) добри играчи до 24-25 год. Приоритет десен бек и десно крило :D

^^
Тешко да најдиш нешто екстра за 1м.
Ако играш прва сезона позајми го Заха за десно крило, за десен бек Фланаган исто на позајмица.

Dupigi gejciteee.. posle doma 0-1 gubev uste od pocetok ama na penali tepav najslatko :))

Attachments

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    239,6 KB · Прегледи: 38

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom