Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Iceland 21-Armenia 21 1&T1 1.65
Chivas-Seatle 2 1.75[DOUBLEPOST=1409743622][/DOUBLEPOST]+ Wawrinka eden dobar 1 1.6 so nishikori. Zoltiov mislam deka e padnat veke na kondicija :D

Последно уредено:
Мала помош ако може за еден тип
НГ
1. дали мора едната екипа да даде гол а другата не?
2. дали се однесува на било која екипа или ако сакаме да даде домашната пишуваме ГН, а за гостите обратно.
Можеби е глупаво играм спортска со години, но овој тип не сум ни помислил да го играм.

НГ
2. дали се однесува на било која екипа или ако сакаме да даде домашната пишуваме ГН, а за гостите обратно.
Можеби е глупаво играм спортска со години, но овој тип не сум ни помислил да го играм.
1. Не мора да даде гол едната екипа,и 0:0 фаќаш
2. Само Нг пишуваш и нема врска домаќин,гостин исто ти е.

НГ
Само пишуваш НГ и добитен си ако барем една екипа не даде гол :)

Макарова има одличен коефициент денес. По моментната форма треба таа да биде фаворит на мечот. Азаренка ужасно сервира, ако не го подигне процентот на прв сервис глатко ќе изгуби 2-0 денес.

Мое мислење е дека Азаренка ќе игра три сета опет, али оди понатака. Вавринка -2,5 кец на хенд. сигурен сум дека ќе го добие Нишикори

Мое мислење е дека Азаренка ќе игра три сета опет, али оди понатака. Вавринка -2,5 кец на хенд. сигурен сум дека ќе го добие Нишикори

Нишикори од ментален аспект за Вавринка е столб. Не вреди коефициентот на Стен. Азаренка ме гледам како ќе го добие мечот. Сервира очајно, прави многу неизнудени грешки, а од друга страна Макарова игра во животна форма. Во меѓусебните е 3-2 за Азаренка, и тоа од времето кога Вика играше сериозен тенис.

Нишикори од ментален аспект за Вавринка е столб. Не вреди коефициентот на Стен. Азаренка ме гледам како ќе го добие мечот. Сервира очајно, прави многу неизнудени грешки, а од друга страна Макарова игра во животна форма. Во меѓусебните е 3-2 за Азаренка, и тоа од времето кога Вика играше сериозен тенис.
Две спротивни мислења, ќе видиме на крај кој е во право:)

@Stefan-kobe Ти реков за Монфилс.. :)

За утре Вавринка-Нишикори 1, Ноле-Мареј 1 и Азаренка-Макарова 2 со +1.5 за Макарова би направиле околу 2 квота мислам би требало да излезе.
Се мислам само дали Гранољерс/Лопез против Пеја/Соарес да ја играм 2ка, сметам дека се подобар дубл од резултативе вака што ги пратам а и во меѓусебни дуели 4-1 водат..и единствениот пораз им бил баш на УС опен у 2012..е ај сега...некој посериозно ги прати двојкиве ?

А од кошаркиве па Грција-Хрватска 1 гледам добра квота има за Грциве а Хрвативе се очајни до сега на првенствово. Филипини-Порторико 2ка исто така солидна квота е а би требало да влезе.[DOUBLEPOST=1409706587][/DOUBLEPOST]Ауууууу малце патриотски ама ова мене ми изгледа како ептен добра квота, особено што Шпанците сигурно ќе играат поолабавено и со подмладен тим
Wt3iGN9.png

Случајно ги гледав квотите и ми падна во око ова.
Не ми се верува 3 гола разлика да изгубиме (иако можеме), колку и да ги хејтаме играчиве сигурно не сме на ниво на Андора и Малта.
Во право си не сме на ниво на Андора и Малта , бетер од нив сме !!

Е како не вреди, 1.55 малку ли е? Колку сакаш да му дадат, 5.00? :D
Не викам дека ќе тепа или нешто ама коефициентите си се таман.

Иначе мое скромно мислење околу тој меч е дека ќе пресуди физичката состојба на Нишикори. Ипак, играше 5 сета вчера со Раонич и максимално е истрошен, а знаеме сите каков стакленко е Нишикори. Ако е физички океј, тогаш Кеи има шанси за победа, инаку многу тешко.

Е како не вреди, 1.55 малку ли е? Колку сакаш да му дадат, 5.00? :D
Не викам дека ќе тепа или нешто ама коефициентите си се таман.

Иначе мое скромно мислење околу тој меч е дека ќе пресуди физичката состојба на Нишикори. Ипак, играше 5 сета вчера со Раонич и максимално е истрошен, а знаеме сите каков стакленко е Нишикори. Ако е физички океј, тогаш Кеи има шанси за победа, инаку многу тешко.

Од 1.70 нагоре вреди да размислувам за него. Под тоа, тешка работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom