Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Убаво си ја мислев Украјна да тепа..кај напишав тука кај се запустив,знаев дека Турците не се ништо посебно па и кладилниците 1.30 коефициент му дадоа:facepalm:

Азаренка ако ја пројде Макарова многу ќе изгуби од Серена, онака ќе брои гемови на прстите од едната рака. Вчера на искуство ја тепаше Крунич...
Нијанси одлучија за победникот, 2-3 поени во кои Азаренка имаше доста среќа, 15-40 имаше Крунич да го врати брејкот во третиот сет, па 00-30 во наредниот сервис гем на Азаренка, погоди 2-3 многу битни први сервиси Азаренка, со Макарова 70-30 мислам дека се шансите во корист на Макарова, со Вилијамс во моментов нема што да бара Азаренка

Аман бе Литванија, од факинг Австралија 19 поени минус? :confused:
И плус 4,5 поени што ја чекам на хенд , поголеми шанси има сега во моментов бомбони да паѓаат од небо:facepalm: Толку се неспретни и очајни што на крај можат да се истепаат меѓу себе

Убаво си ја мислев Украјна да тепа..кај напишав тука кај се запустив,знаев дека Турците не се ништо посебно па и кладилниците 1.30 коефициент му дадоа:facepalm:

па да пишеше Украина да тепа,ќе тепаше Турција.

:icon_lol:

Беше во право за ова црнчето, се гледа дека нема кондиција.
И јас ја ставив во живо 1 на 3.7 коеф, ај со среќа нека ни е ако ја уплати и ти.
Не можам, врне ова гнасново. :mad:
Убеден сум дека ќе ја врти Димитров, само да го земе сетов треба. Монфилс се распаѓа физички.

Не можам, врне ова гнасново. :mad:
Убеден сум дека ќе ја врти Димитров, само да го земе сетов треба. Монфилс се распаѓа физички.
Онлајн :D Ја ставив заедно со Чилич бидејќи малце невозможно ми стоеше да ја врти Димитров.

Онлајн :D Ја ставив заедно со Чилич бидејќи малце невозможно ми стоеше да ја врти Димитров.
Неам пари на акаунтот :D
Иначе зашо не го стаи само него бе? Увек така се прават грешки, демек ај да ја ујачам текмава со нешо друго и на крај тоа “ујачувањето“ заебува. :D

Неам пари на акаунтот :D
Иначе зашо не го стаи само него бе? Увек така се прават грешки, демек ај да ја ујачам текмава со нешо друго и на крај тоа “ујачувањето“ заебува. :D
Само 100 денари ставив, имав во мене повеќе ама страв ми е па 2-0 губи ебаго, и затоа ја додадов и Чилич 6 коеф прават двете.[DOUBLEPOST=1409690870][/DOUBLEPOST]Ништо работа од вртењето, оди се почасти сега со тие пари шо не си уплатил.

Последно уредено:
@Stefan-kobe Ти реков за Монфилс.. :)

За утре Вавринка-Нишикори 1, Ноле-Мареј 1 и Азаренка-Макарова 2 со +1.5 за Макарова би направиле околу 2 квота мислам би требало да излезе.
Се мислам само дали Гранољерс/Лопез против Пеја/Соарес да ја играм 2ка, сметам дека се подобар дубл од резултативе вака што ги пратам а и во меѓусебни дуели 4-1 водат..и единствениот пораз им бил баш на УС опен у 2012..е ај сега...некој посериозно ги прати двојкиве ?

А од кошаркиве па Грција-Хрватска 1 гледам добра квота има за Грциве а Хрвативе се очајни до сега на првенствово. Филипини-Порторико 2ка исто така солидна квота е а би требало да влезе.[DOUBLEPOST=1409706587][/DOUBLEPOST]Ауууууу малце патриотски ама ова мене ми изгледа како ептен добра квота, особено што Шпанците сигурно ќе играат поолабавено и со подмладен тим
Wt3iGN9.png

Случајно ги гледав квотите и ми падна во око ова.
Не ми се верува 3 гола разлика да изгубиме (иако можеме), колку и да ги хејтаме играчиве сигурно не сме на ниво на Андора и Малта.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom