Џони Вајсмилер
Don't share my food
Убаво си ја мислев Украјна да тепа..кај напишав тука кај се запустив,знаев дека Турците не се ништо посебно па и кладилниците 1.30 коефициент му дадоа

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нијанси одлучија за победникот, 2-3 поени во кои Азаренка имаше доста среќа, 15-40 имаше Крунич да го врати брејкот во третиот сет, па 00-30 во наредниот сервис гем на Азаренка, погоди 2-3 многу битни први сервиси Азаренка, со Макарова 70-30 мислам дека се шансите во корист на Макарова, со Вилијамс во моментов нема што да бара АзаренкаАзаренка ако ја пројде Макарова многу ќе изгуби од Серена, онака ќе брои гемови на прстите од едната рака. Вчера на искуство ја тепаше Крунич...
И плус 4,5 поени што ја чекам на хенд , поголеми шанси има сега во моментов бомбони да паѓаат од небоАман бе Литванија, од факинг Австралија 19 поени минус?![]()
Убаво си ја мислев Украјна да тепа..кај напишав тука кај се запустив,знаев дека Турците не се ништо посебно па и кладилниците 1.30 коефициент му дадоа![]()
Беше во право за ова црнчето, се гледа дека нема кондиција.Димитров да ја врти![]()
Не можам, врне ова гнасново.Беше во право за ова црнчето, се гледа дека нема кондиција.
И јас ја ставив во живо 1 на 3.7 коеф, ај со среќа нека ни е ако ја уплати и ти.
ОнлајнНе можам, врне ова гнасново.
Убеден сум дека ќе ја врти Димитров, само да го земе сетов треба. Монфилс се распаѓа физички.
Неам пари на акаунтотОнлајнЈа ставив заедно со Чилич бидејќи малце невозможно ми стоеше да ја врти Димитров.
Само 100 денари ставив, имав во мене повеќе ама страв ми е па 2-0 губи ебаго, и затоа ја додадов и Чилич 6 коеф прават двете.[DOUBLEPOST=1409690870][/DOUBLEPOST]Ништо работа од вртењето, оди се почасти сега со тие пари шо не си уплатил.Неам пари на акаунтот
Иначе зашо не го стаи само него бе? Увек така се прават грешки, демек ај да ја ујачам текмава со нешо друго и на крај тоа “ујачувањето“ заебува.![]()