Светско првенство - Шпанија 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување

Старо/нов Светски владетел?

• САД без дрим тимот

Гласови: 37 62,7%
  • Шпанија

Гласови: 12 20,3%
  • Франција

Гласови: 3 5,1%
  • Аргентина

Гласови: 1 1,7%
  • Литванија

Гласови: 2 3,4%
  • Бразил

Гласови: 0 0,0%
  • Словенија

Гласови: 4 6,8%

• Вкупно гласачи
    59
  • Гласањето е завршено на .
Им направија колективна распаљотка на литванците. 20 на полувреме ги водат.

Не знам што се чудите толку, Австралијаните и онака беа меѓу посериозните кандидати за бронза (и без Богут и Милс се многу сериозна екипа), а литванците без Калниетис се знаеше дека нема ништо посебно да направат...

Леле ама му писнав на Лејтон:pos::pos::pos::pos::pos:
Ау умрев од смеење еј! :pos::pos::pos: Не е нормален жими мајка, цела утакмица Лејтон Бејнс, и на крај ка му текна МУ ПИСНАВ НА ЛЕЈТОН :pos::pos::pos:

Игорче легендо...

Ау умрев од смеење еј! :pos::pos::pos: Не е нормален жими мајка, цела утакмица Лејтон Бејнс, и на крај ка му текна МУ ПИСНАВ НА ЛЕЈТОН :pos::pos::pos:

Игорче легендо...
И што е најтрагично на крај кога кажуваше статистика пак го кажа Лејтон :vozbud::vozbud::vozbud:

А кога спомна 2011 коа ги тепавме литванците, "Целата држава им ја расплакавме" :pos::pos:

Последно уредено:
Кореа ги мачат на словенците.. во вториот дел ќе биде интересно. :D

Зар е можно америве да не знаеа за Хака...

дајте асално видео од Хака, инаку Србија има солиден тим за да направи `` изненадување`` па ке видиме, једино срце ме боли што сале го исфрли Митровиќ од екипта, за мене несватлив потег

дајте асално видео од Хака, инаку Србија има солиден тим за да направи `` изненадување`` па ке видиме, једино срце ме боли што сале го исфрли Митровиќ од екипта, за мене несватлив потег

Далеку поарно ќе беше Катич да го исфрли, дебаклот му се смееја на минатата 100 фаули му направија дали 4-5 поена направи од слободните, се скапа од промашување Крстич и Штимац му се смееја :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom