Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Друже, извади ти каква сакаш статистика, Кошчиелни кога ќе направи пола од она што има направено Тери во кариерата јави ми се.
Ај нека заврши тука дискусијата, дебилно ми е да дебатирам на вакви теми. Муабетов се сведува исто како фановите на Барса што умараа на времето со поседот.

Лани Челзи за една сезона прими онолку голови колку што имаше Арсенал примено само на 3-4 дерби мечеви. Онака, веќе кога вадиме статистики.

Тери е бог за Кејхил, кажи прво со кого го споредуваш Тери не е = на Кејхил
На Челзи тренер им е Мурињо не мисју #Allin #ненитребанапаѓач #воартетасеколниме

Тери е бог за Кејхил, кажи прво со кого го споредуваш Тери не е = на Кејхил
На Челзи тренер им е Мурињо не мисју #Allin #ненитребанапаѓач #воартетасеколниме
Кејхил лани беше на исто ниво, ако не и подобар од Тери :cenzura:

Лош правец на дискусија имате,зошто и двата играчи се незаменливи у тимот.Ако збориш така Кошчиелни нема утнато пенал за трофеј у ЛШ.

Лош правец на дискусија имате,зошто и двата играчи се незаменливи у тимот.Ако збориш така Кошчиелни нема утнато пенал за трофеј у ЛШ.
Ако збориш така Кошчиелни нема играно финале на ЛШ, а оној другион го има дигано и пехарот.

Ако збориш така Кошчиелни нема играно финале на ЛШ, а оној другион го има дигано и пехарот.

Знаев дека тоа ќе го кажеш . Ама Челзи до Роман не постоеше,а Арсенал освојуваше без пораз.Рипаш како ти одговара факт е дека Тери е докажан и е капитениште и лидер и се ,ама полека со споредбите.И овој вториов знае да игра фудбал.

Знаев дека тоа ќе го кажеш . Ама Челзи до Роман не постоеше,а Арсенал освојуваше без пораз.Рипаш како ти одговара факт е дека Тери е докажан и е капитениште и лидер и се ,ама полека со споредбите.И овој вториов знае да игра фудбал.
:pos::pos:
Не споредувавме истории на клубовите него моменталните одбрани. У претходните постови ме убедуваа 2-3ца дека Арсенал има подобра одбрана од Челзи, јас на тоа реагирав, а нити навивам за Челзи нити го мрзам Арсенал. Треба да си слеп и неук да кажеш дека Арсенал има подобра одбрана од Челзи.

:pos::pos:
Не споредувавме истории на клубовите него моменталните одбрани. У претходните постови ме убедуваа 2-3ца дека Арсенал има подобра одбрана од Челзи, јас на тоа реагирав, а нити навивам за Челзи нити го мрзам Арсенал. Треба да си слеп и неук да кажеш дека Арсенал има подобра одбрана од Челзи.

Треба да си пристрасен да кажеш дека Арсенал има подобра одбрана од Челзи

:cuc:

Се извинувам погрешно те сфатив.

tumblr_n1nqhlPcNS1qe1rv9o1_500.gif

Koш лани изигра ѕверска сезона, ама исто и Кејхил и Тери. Џабе ги зборите кој колку е добар. На MOTD неколку пати го потенцираа феноменалното позиционирање на Лорен, додека пак за Челси го фалеа начинот на кој се бранат како целина со акцент на блокирани шутеви. Ако го има некој гифот каде 4-ца дефанзивци влегуваат со клизаќи на шут, нека го стави.
Тој што вика дека Кош е киксер, нека ги прегледа пак мечевите на Арсенал.

Одбраната на Арсенал потфрли на неколку меча, пред се ради пацерите у средниот ред(Артета и Фламини) и погрешната формација на Венгер.

Тачно, Венгер го извади Кош против Лестер. откако примија гол по негова вина, али мислам дека човекот н знаеше каде се наоѓа зашто го лупна некоја црнчуга од Лестер по глава до степен на паѓање у несвест.

А секако, кога сме кај споредби, Самурајот > Ридлерот.
Само уште да му дадеа шанса да игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom