Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
А Хендерсон моментално е Меси, Роналдо и Џонатан во едно за нив двајца.

Тоа зошто Вилшер пуши а Хендерсон не. Му смета ама кој може да му противречи, одма се с’ска што би рекла Џену :D[DOUBLEPOST=1409673004][/DOUBLEPOST]
:pos::pos: потегов ме потсети на еден друг потег https://www.youtube.com/watch?v=8d5cQ3HIst8

@vidooq види авторитет. Манчини го вади, овој му вика „зошто ме вадиш“ и си оди, Манчини станува и му објаснува овој прета со рака „не ме замарај“ и си оди а Манчини уште се објаснува.
Толку му е страв на Марио, што се плаши во очи да го погледне :D

Кога ќе го додајш на ова и Саного ..нападот на Арсенал вришти..двајца ѓупци со по две леви нозе:pos:

Оф леле, навивач на Интер се смее на некој друг клуб...Се видело вашето, Рики Алварез кај вас првотимец, па после напредува изгледа во Сандерленд. Ај да не ви го дадеме Саного па да биде Фалкао во вашата лига, ко Жервињо што ви е Меси сега. :)[DOUBLEPOST=1409674254][/DOUBLEPOST]
Озбилно Велбек се повредил на тренинг?

Да. :D

an Dennis ‏@Iandennisbbc 5m
Danny Welbeck picked up a knock in training. Unlikely to be risked v Norway on Wed. Commentary on @bbc5live #bbcfootball

Оф леле, навивач на Интер се смее на некој друг клуб...Се видело вашето, Рики Алварез кај вас првотимец, па после напредува изгледа во Сандерленд. Ај да не ви го дадеме Саного па да биде Фалкао во вашата лига, ко Жервињо што ви е Меси сега. :)[DOUBLEPOST=1409674254][/DOUBLEPOST]

Да. :D

an Dennis ‏@Iandennisbbc 5m
Danny Welbeck picked up a knock in training. Unlikely to be risked v Norway on Wed. Commentary on @bbc5live #bbcfootball
заборавивме на овој детаљ :D Велбек има Озгуд Шлатеров синдром, пропушти една сезона во младите кај нас зошто израснал набрзо и се активирала болката кај колената. Се гледа кога ќе е седнат колената му се како потечени. Често страдаше од вакви knocks и кај нас и се шпекулираше дека тогаш му се јавувала болката.... :)

заборавивме на овој детаљ :D Велбек има Озгуд Шлатеров синдром, пропушти една сезона во младите кај нас зошто израснал набрзо и се активирала болката кај колената. Се гледа кога ќе е седнат колената му се како потечени. Често страдаше од вакви knocks и кај нас и се шпекулираше дека тогаш му се јавувала болката.... :)

И зашо кажувате дури сеа коа ни го убутавте?

Немој не ме радуј :D
Не велам дека нема да се разигра и затоа реков во моментов а и изминатата година.

Па кога ќе ми текне и дека имаше мислење во фан клуб Арсенал дека тоа што Хендо играл пред Вилшер на свеЦко не значело дека е подобар :D

Мада, за воља на вистината, сите му се изнасмеаја :)

абе Хендерсон е физички многу спремен, трча работи покрива инаку од технички аспект е многу послаб од Вилшир реално. Не е дрво ама е далеку од Вилшир[DOUBLEPOST=1409676280][/DOUBLEPOST]

а сте тепани во вреќа вие таму од Керингтон?
:D

"Di Maria wanted to come to Paris, but even without FFP we wouldn’t have signed him" - Al-Khelaifi (PSG president)

Џабе Јунајтед во нападот, ко нема одбрана
Евентуално 7мо место успех ќе биди

Шампионот се знае уште од сега!
#CFC #KTBFFH

Џабе Јунајтед во нападот, ко нема одбрана
Евентуално 7мо место успех ќе биди
Шампионот се знае уште од сега!
#CFC #KTBFFH
И ја викам сити осваја.

Тоа зошто Вилшер пуши а Хендерсон не. Му смета ама кој може да му противречи, одма се с’ска што би рекла Џену :D[DOUBLEPOST=1409673004][/DOUBLEPOST]

@vidooq види авторитет. Манчини го вади, овој му вика „зошто ме вадиш“ и си оди, Манчини станува и му објаснува овој прета со рака „не ме замарај“ и си оди а Манчини уште се објаснува.
Толку му е страв на Марио, што се плаши во очи да го погледне :D

Здравје брат, џабе ке се убедуваме. Ке оставиме самиот Балотели да покаже.

Иначе, кај ни е @RickyLFC9 , да не се разболе кога виде кого све купи Јунајтед?

Здравје брат, џабе ке се убедуваме. Ке оставиме самиот Балотели да покаже.

Иначе, кај ни е @RickyLFC9 , да не се разболе кога виде кого све купи Јунајтед?

Абе се шалам, затоа ставив :D на крај, мислев ќе продолжиш заебанција :)[DOUBLEPOST=1409682453][/DOUBLEPOST]
абе Хендерсон е физички многу спремен, трча работи покрива инаку од технички аспект е многу послаб од Вилшир реално. Не е дрво ама е далеку од Вилшир

Пффф не се согласувам. Погледни му ги само двете асистенции на Хендерсон оваа сезона и ќе видиш. Погледни му ги и лонг рејнџ пасовите и ќе видиш дека и те како има техника.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom