- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 3.831
- Поени од реакции
- 3.616
Зашто мислам дека не дупите кога зборите дека сме имале најдобар трансфер период ..
Прво го продадовме можеби и најдобриот играч моментално во свет(Суарез)
Второ пола од купениве наши играчи се сеуште недокажани но талентирани(Чан,Манкиљо,Морено,Маркович)
За напад ги земавме Балотели и Ламберт. Бало е добар ама не е Суарез,Рики нема да го коментирам.
Лалана ќе го видиме тек.
Ориги(10м на позајмица) непотребно скроз.
Се на се, имаме поголем состав од лани да и имаме подобри бекови од лани. средината ни е иста,нападот ни е ослабен(Суарез - Рики,Бало)
По мене најдобар преоден рок имаа Јунајтед и Челзи подеднакво.
Ди Мариа,Фалкао,Херера. Доста се само овие тројца да се спомнат. Едини проблем кај Јунајтед би го ставил Ван Гал кој е сумљив на почетоков. И Мојс да им беше ќе бев сигурен дека влагаат во топ 4 ,дури и за титула би ги ставил, али со овој ќе видиме.Само тој може да ги заебе,друго ништо.
Челзи исто со Коста и Цеск. Баш тоа што им требаше за титула.
Прво го продадовме можеби и најдобриот играч моментално во свет(Суарез)
Второ пола од купениве наши играчи се сеуште недокажани но талентирани(Чан,Манкиљо,Морено,Маркович)
За напад ги земавме Балотели и Ламберт. Бало е добар ама не е Суарез,Рики нема да го коментирам.
Лалана ќе го видиме тек.
Ориги(10м на позајмица) непотребно скроз.
Се на се, имаме поголем состав од лани да и имаме подобри бекови од лани. средината ни е иста,нападот ни е ослабен(Суарез - Рики,Бало)
По мене најдобар преоден рок имаа Јунајтед и Челзи подеднакво.
Ди Мариа,Фалкао,Херера. Доста се само овие тројца да се спомнат. Едини проблем кај Јунајтед би го ставил Ван Гал кој е сумљив на почетоков. И Мојс да им беше ќе бев сигурен дека влагаат во топ 4 ,дури и за титула би ги ставил, али со овој ќе видиме.Само тој може да ги заебе,друго ништо.
Челзи исто со Коста и Цеск. Баш тоа што им требаше за титула.