Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Зашто мислам дека не дупите кога зборите дека сме имале најдобар трансфер период ..

Прво го продадовме можеби и најдобриот играч моментално во свет(Суарез)
Второ пола од купениве наши играчи се сеуште недокажани но талентирани(Чан,Манкиљо,Морено,Маркович)
За напад ги земавме Балотели и Ламберт. Бало е добар ама не е Суарез,Рики нема да го коментирам.
Лалана ќе го видиме тек.
Ориги(10м на позајмица) непотребно скроз.

Се на се, имаме поголем состав од лани да и имаме подобри бекови од лани. средината ни е иста,нападот ни е ослабен(Суарез - Рики,Бало)

По мене најдобар преоден рок имаа Јунајтед и Челзи подеднакво.
Ди Мариа,Фалкао,Херера. Доста се само овие тројца да се спомнат. Едини проблем кај Јунајтед би го ставил Ван Гал кој е сумљив на почетоков. И Мојс да им беше ќе бев сигурен дека влагаат во топ 4 ,дури и за титула би ги ставил, али со овој ќе видиме.Само тој може да ги заебе,друго ништо.
Челзи исто со Коста и Цеск. Баш тоа што им требаше за титула.

Челзи изигрa кaкo нa ФМ кoгa си прaјш друг менaџер и купувaш oд кaј тебе зa 3 пaти пoвисoки (хинт:Луиз)
А јунајтед ко класичен ФМ, кога купуваш 16 играчи на последен ден и после 7 кола те бркаат. FTW \m/

Па уште се радуваат што дете родено во Манчестер, од 11 години што е во клубот продаваат на еден од најголемите ривали, и тоа за мали пари. Ова ти е како Вилшер да го шитневме на Јунајтед.

Арсенал стигна да има повеќе англиски репрезентативци од Јунајтед.

Па уште се радуваат што дете родено во Манчестер, од 11 години што е во клубот продаваат на еден од најголемите ривали, и тоа за мали пари. Ова ти е како Вилшер да го шитневме на Јунајтед.

Требаше да се распекмезиме овде зашо уделот на Велбек беше голем у успесите на Манчестер у минатото.

Ni ja vrakjaat uslugata za Van Persie.

.. кога ќе ми текне на темава каква битка се водеше меѓу фан-клубовите за Вилшер/Хендерсон/Клеверли :ROFLMAO:

.. кога ќе ми текне на темава каква битка се водеше меѓу фан-клубовите за Вилшер/Хендерсон/Клеверли :ROFLMAO:

Не не, битка се водеше за Вилшер и Клевз а Хендерсон секогаш беше ставан на трето место :)

Во моментов а и изминатата година... :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom