Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Било кои двајца од Руни, РвП и Радамел мислам дека нема да дадат повеќе голови од што дадоа Стариџ и Суарез минатата сезона.
Минатата, минатата, минатата, минатата, минатата, минатата, минатата....
Мисли си,
мисли си, мисли си, мисли си....:icon_mrgr:

Фанови на Арсенал, мислам дека треба да бидете презадоволни од трансферот на Велбек. Еве што имаше да каже еден од експертите.

Велбек > Коста и ова без сарказам го тврдам.

Било кои двајца од Руни, РвП и Радамел мислам дека нема да дадат повеќе голови од што дадоа Стариџ и Суарез минатата сезона.
Се е океј, ама друго е кога во екипата ти се Хендерсон, Лукас, Стерлинг па и Џерард (овој бар пенали не им даваше да шутират.. :D) и играат за тебе, а друго е кога ти се Мата и Ди Марија. Па и они сакаат да дадат некое голче. :D

Ливерпул според мене се тимот кој најдобро пазареше и продаваше овој преоден рок, потоа Соутемптон направија одлични трансфери и многу продадоа. И Јунајтед доведоа добри играчи, но можеа и поефитино од тоа да поминат, штета за нив ќе биде ако ништо не направат оваа сезона.

Hull ovaa godina mislam deka kje raspalat,dosta soliden napad Ince,Diame,Ramirez sega ako ne se lazam dojde i Abel Hernandez koj sto go imam gledano na nekolku pati vo Palermo i mislam deka kje ima 10tina gola ovaa godina.Istotaka dosta teski dueli za gostinskite ekipi kje bidat i Swansea i Aston Villa koj dosega se pokazaa kako dosta tvrdi ekipi.

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

Се е океј, ама друго е кога во екипата ти се Хендерсон, Лукас, Стерлинг па и Џерард (овој бар пенали не им даваше да шутират.. :D) и играат за тебе, а друго е кога ти се Мата и Ди Марија. Па и они сакаат да дадат некое голче. :D

Брат, не ти држи вода муабетот :)
Прво, да го тргнеме Лукас кој лани скоро и да не играше.
Џерард имаше 13 голови, 12 од пенал а во УТД Руни/РвП изведуваат (значи да му ги дадеа на Суарез ќе имаше веројатно минимум плус 10 гола), Стерлинг имаше 9 гола лани а Хендресон да, слаб беше со реализација.

Колку гола даде Мата за полусезона?

Се кладам дека е фан на Арсенал :D туку баш ме интересира кои се четворицава што милион надминуваат :)

Брат, не ти држи вода муабетот :)
Прво, да го тргнеме Лукас кој лани скоро и да не играше.
Џерард имаше 13 голови, 12 од пенал а во УТД Руни/РвП изведуваат (значи да му ги дадеа на Суарез ќе имаше веројатно минимум плус 10 гола), Стерлинг имаше 9 гола лани а Хендресон да, слаб беше со реализација.

Колку гола даде Мата за полусезона?
Во моментов има 7 гола дадено за Јунајтед, минус тој против Сандерленд од сезонава = 6.

Абе јас и се заебавав, ама и тебе ти беше малце без веза муабетот. И еве да кажеме не дадат како нив, а дадат тројцата околу 15 голови зошто мислиш дека нема би оствариле добар резултат? :)

И правиме муабет за ПЛ само, дали озбилно Ливерпул имаа минимум 13 пенали лани во ПЛ? :eek:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom