Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Интересна ситуацијава , штета што немав пари на акаунт да пробам да ја пуштам :DScreenshot_1.jpg

Арсенал Х2
Ливерпул Х2 Доста им е на Тотенхем, Ливерпул нели го зедоа Балотели па би требало и тој да игра вечерва.
Псж 1 Овие порталите ме дупат во здрав памет вчера читам ќе игра Ибра, сега гледам на некои страни пишува ќе игра на некои не, али би требал да игра, како што пишав погоре

Барселона 2, Не разбирам шо е финтата со коеф ама барселона треба да си победи, плус Нејмар им се враќа.
Вк коеф 4.5.
Се си мислам дека Реал ќе киксни нема да победи.
81188-Loki-fuck-yeah-gif-EWzc.gif

Борусис плус поени
Наваро исто
Гројтер ГГ3+ (мора да испоштуваат)
Moдена 1
Рио Аве 1
Сандсвал 3+
Шафхаузен ГГ
Раонич 1 (ризик јак,мила душа)

Цонга како игра, вреди ли на се брка 1 на поголема уплата ?
И Бушард треба да оди плус.

Цонга како игра, вреди ли на се брка 1 на поголема уплата ?
И Бушард треба да оди плус.
Цонга го гледав со Недовјесов многу беше лабилен, таман ќе направи брејк одма усерува во следниот сервис гем, рокаше некои безвезени аути и слично.
Мареј исто е премногу нестабилен, ќе почне добро и по 30-40 минути му паѓа темпото, почнува да греши и да сервира слабо. Вториот сервис му е на ниво на ВТА.

Не знам што да очекувам од овој меч, двајцата играчи се во чудна форма. Да е Мареј во малце пристојна форма тука се ставаат милиони на Мареј, Цонга не е на негово ниво нити некад ќе биде али вака може и да го јаде Мареј.

Вавринка ми стои на добар 1, само не за преголема уплата.

Како што кажуваш излгеда + е најдобро да се изигра Цонга.

Крунич ја гледав против Квитова играше страшно, ја фатив да го земе прв сет на 6.80 коеф, вечер игра со Азаренка која долго време паузираше и не е ни на 70% од она што може да биде, ја гледав со јапонката Дои беше очобол, на бет365 за Крунич има 6 коеф, во спортлајф на 5.5 гема хендикеп е 2.05 коеф, според мене ова вреди да се изигра, мислам дека минимум ке губи сет тука Азаренка, а ако не и оди првиот сервис не и давам повеќе од 20% шанси за победа

По мене, Мареј е тежок фаворит денес, ако го заборавиме последниот пораз во Торонто Цонга го нема победено Мареј во битен меч од 2008 АО: Мареј имаше проблеми со повреди ама пред УС Опен изјави дека конечно може да тренира со полн интензитет. Цонга има голем проблем со главата на Гранд Слемовите. Исто мислам дека денес Робредо ке го победи Вавринка и тоа сум посебно сигурен ако добие Мареј.

Цонга зимај сетот да не ти ебам мамата.[DOUBLEPOST=1409605589][/DOUBLEPOST]Цонга никад повеќе во животот рекет да не фатиш да ти ебам гнасното копиле, уште Вавринка 1 ќе ја чекав за факинг 50 евра, само еден сет требаше да зема + ја имав.

Последно уредено:
Зошто за Украјна коефициентот е 3.60?..демек Турците се којзнае колку поквалитетни?..ми нема логика тука коефициентите..

Шо мислите за Чилич со Симон ,и Димитров со Монфлис?

Зошто за Украјна коефициентот е 3.60?..демек Турците се којзнае колку поквалитетни?..ми нема логика тука коефициентите..

Шо мислите за Чилич со Симон ,и Димитров со Монфлис?
Само не играј на Димитров те молам, друго што сакаш пиши. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom