Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Селтик или ќе си прават прелаз или Х ќе ја извадат трето нема.
И двете Х ги извадоа Селтик не ја пишав ништо, Бордо Х на 3 коеф ја фатив, ај ојдов по парите.Колку шо погледав малце играа подобро бордо, незнам како им дале гол, шо кажав за Селтик исто и овие или ќе ја вртат или Х ќе ја извадат, мали се шансите да изгубат.
Рода бе еј Рода,уште во прво полувреме 2-0 што ве кошташе во второ да дадете или примите еден гол бе мувлиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии маму ви ебам !!!!
Фала ти кајги ти си срцка <3 само шо пишав тука после 30 секунди дадоја гол, сега само сакам да останат така.Зенит и Арсенал Двојки
5+ коеф.
Зенит и Арсенал Двојки
5+ коеф.[DOUBLEPOST=1409498461][/DOUBLEPOST]
Фала ти кајги ти си срцка <3 само шо пишав тука после 30 секунди дадоја гол, сега само сакам да останат така.
1-1 ај има време
1-1 ај има време![]()
Вака ке остане до крај, ја 3+ и GG3+ ја имам.[DOUBLEPOST=1409500521][/DOUBLEPOST]Него, што бидна со Ибра, ке игра вечер?
Parіs St Germaіn boss Laurent Blanc has confіrmed that Zlatan іbrahіmovіc іs ready to feature agaіnst hіgh-flyіng St Etіenne at the Parc des Prіnces on Sunday.
Колку што разбирам јас ќе играParis: Zlatan Ibrahimovic is set to make his comeback for Paris Saint-Germain against Saint-Etienne in Ligue 1 on Sunday after two weeks on the sidelines with an abdominal muscle injury.
Вака ке остане до крај, ја 3+ и GG3+ ја имам.[DOUBLEPOST=1409500521][/DOUBLEPOST]Него, што бидна со Ибра, ке игра вечер?
Не кобам, еве, гледаш што промаши овој од Лестер?