Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нејмар ќе игра вечерва Иниеста нема да играАј да најдиме некои сигурни (сигурни ебаго)
Псв 1, Да почне убаво денот.
За псв нема да играе Сантијаго, ајакс 3-1 го победиа Бреда 6-1 имаат 3/3.
ПСЖ 1
Тиаго нема да игра додека Ибрахимовч треба да игра, имаат 2 реми и 1 победа на екипа како псж не им личи ова.
Parіs St Germaіn boss Laurent Blanc has confіrmed that Zlatan іbrahіmovіc іs ready to feature agaіnst hіgh-flyіng St Etіenne at the Parc des Prіnces on Sunday.
Наполи 2
Подобар состав имаат од Џенова па би требало да победат, ама многу екипи што треба да победат не победуваат па сега...
Барселона 2
Немаат сериозни изостаноци освен Нејмар, но не се знаи можно е да игра и тој.
Реал Мадрид 2
Имаат добар состав би да го победат Реал сосиед, но незнам бидејќи за Реал нема да игра Роналдо.
Ајакс 2
Рода 1
Цска Москва 1
Казан 1
Зенит 2
Правејте тикети/системи/играјте синглови шо ви се аресе тоа ај чао.
Ако сакте брзи пари пробајте.
Псв 1 во 12:30
Цска во 11:30
Казан во 14
3 коеф има доста ви е,
Или пак мојште само псв и цска 1-1, шо сакте правејте.
Барселона 2, Не разбирам шо е финтата со коеф ама барселона треба да си победи, плус Нејмар им се враќа.Parіs St Germaіn boss Laurent Blanc has confіrmed that Zlatan іbrahіmovіc іs ready to feature agaіnst hіgh-flyіng St Etіenne at the Parc des Prіnces on Sunday.
Никој неможе да ти каже 100% али 90% нема да игра.sime333 Роналдо сигурно нема да игра ???
Cristiano Ronaldo to sit out Real Madrid's trip to Sociedad, confirms Carlo Ancelotti
Колку шо погледав малце играа подобро бордо, незнам како им дале гол, шо кажав за Селтик исто и овие или ќе ја вртат или Х ќе ја извадат, мали се шансите да изгубат.bordo ke go mestat li 2/1 ja gleda li nekoj ?