- Член од
- 12 јануари 2014
- Мислења
- 107
- Поени од реакции
- 277
http://priorityclub.mk/index.php?nav=8&id=81
Во Атлета имате попуст од 25% со Priority Club картичка...
a kolku e redovna cena za sekoj den da se odi?http://priorityclub.mk/index.php?nav=8&id=81
2100 до 17чa kolku e redovna cena za sekoj den da se odi?
Фала на инфо, само тоа нема од мене да се види во живот. Од 1000денари повеќе ниту денар не би платил за теретана2100 до 17ч
2400 по 17ч
ПА ТУКА НЕКАДЕ ЗА 1200 ИМАШ ФИТ ПОЗАДИ ТИ ДОАЃАепа ајде предложете ми нешо прифатливо, пошо ја не ги знам низ центарпорано идев у стронг кај туризам ама сеа далеку ми е, се преселив... шо е најдоброто али најблиску до буњаковец, со топ цена околу 1000 денари, ама за секој ден (200 ден плус минус)
Guzvata e posle 19:00 casot, ako si vo moznost do togash da izvezbas bash e topНекоја добра теретана у Кисела Вода, помеѓу Рампа и Општината?
Само не таа у Пелагонија. Еднаш отидов, гужва у пичку матер, човече, не можеш на ред да дојдеш и само се пуниш фрустрации.
И да не е на Стеф Шеф, мада мислам тоа се подразбира. lol![]()
Ако ти смета гужвата во Пелагонија би ти предложил да го избегаваш терминот од 18:00 до 21:00, има стварно луѓе тогаш, но во останатиот дел од денот, максимум 5-10 души истовремено.Некоја добра теретана у Кисела Вода, помеѓу Рампа и Општината?
Само не таа у Пелагонија. Еднаш отидов, гужва у пичку матер, човече, не можеш на ред да дојдеш и само се пуниш фрустрации.
ако ти смета во Гладијатор имаш на 50-100метри од пелагонија Атанасовски, ако се нема нешто во меѓувреме променето таму ти е 1000че месечно и има помалку гужваНекоја добра теретана у Кисела Вода, помеѓу Рампа и Општината?
Одма карши новото Веро на првомајска, така како меѓу куќите е, на два спрата. Не сум бил, али од другари, викаат дека било ок.Некоја добра теретана у Кисела Вода, помеѓу Рампа и Општината?
Колку пари е таа?Одма карши новото Веро на првомајска, така како меѓу куќите е, на два спрата. Не сум бил, али од другари, викаат дека било ок.
Се ми се врти у глава некоја цена 800 денари, али може и те лажам, најубаво да си прашаш таму.Колку пари е таа?