Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знаев дека треба секое деталче да го објаснувам. Каде пишав дека Диаби бил дм? Ако си гледал ќе знаеш дека почна како лево крило, за потоа да заврши како играч од средината во таа 4-4-2 формација, во дел од утакмиците заедно со Фабрегас.

Значи ако Диаби се борел со Жилберто Силва и Фламини за позиција не се борел за крило сигурно. btw и Фламини почна на десен бек па заврши како dm. Фабрегас беше стандарден во таа формација по заминувањето на Виера ама играше многу офанзивно и Диаби нему му беше резерва не на Фламини и Силва

И после викаат Ван Геј имал муда. Глејте човек со муда.:cool:
mv8hcGe.png

или само можда у ребра ги дупеше.:icon_lol:
Мурињо кога рече дека се надева дека ќе остави некој трофеј и за другите, нема се да освои :D

Значи ако Диаби се борел со Жилберто Силва и Фламини за позиција не се борел за крило сигурно. btw и Фламини почна на десен бек па заврши како dm. Фабрегас беше стандарден во таа формација по заминувањето на Виера ама играше многу офанзивно и Диаби нему му беше резерва не на Фламини и Силва
Diabi pocna levo, prodolzi vo sredina. Flamini pocna vo sredina, prinudno igrase lev bek i pak si se vrati vo sredina. Diabi i fabregas cesto igraa i zaedno, a so klasicen dm nikogas ne sme ni igrale plus i formacijata si bara igraci koi igraat i napad i odbrana. Od mobilen sum i ne mozam jas taka da ako mi repliciras napravi go toa vo fan klub za da ne trueme tuka.

BwPkxKJCMAASdNF.jpg

За разлика од некои други..
Ако не читаш меѓу редови, единствено каде што можеше да дојде во Англија е Јунајтед. На другите екипи и не им е потребен профилот од Чаби. Од друга страна има историска можност со Баерн да освои ЛШ со тоа што ке стане играч со 3 титули со 3 различни тима.
Со оваа изјава само им се лиже на Л'пул.

Ако не читаш меѓу редови, единствено каде што можеше да дојде во Англија е Јунајтед. На другите екипи и не им е потребен профилот од Чаби. Од друга страна има историска можност со Баерн да освои ЛШ со тоа што ке стане играч со 3 титули со 3 различни тима.
Со оваа изјава само им се лиже на Л'пул.
Нека се лиже, пак си го сакаме. И да се лиже, тој бар ги има у мисла навивачите очигледно, за разлика од... па... премногу се да ги набројам.

Diabi pocna levo, prodolzi vo sredina. Flamini pocna vo sredina, prinudno igrase lev bek i pak si se vrati vo sredina. Diabi i fabregas cesto igraa i zaedno, a so klasicen dm nikogas ne sme ni igrale plus i formacijata si bara igraci koi igraat i napad i odbrana. Od mobilen sum i ne mozam jas taka da ako mi repliciras napravi go toa vo fan klub za da ne trueme tuka.
Како бе никад не сте играле со класичен ДМ.. вие никогаш не сте играле БЕЗ класичен ДМ..

Жилберто Силва и Виера што беа?

Нека се лиже, пак си го сакаме. И да се лиже, тој бар ги има у мисла навивачите очигледно, за разлика од... па... премногу се да ги набројам.
Зборот ми е дека единствена опција за него беше Јунајтед, затоа и не дојде во Англија.
Да имаше понуди од Челзи, Сити со дебела плата (поготово за Сити), гарантирам ќе се вратеше.

Зборот ми е дека единствена опција за него беше Јунајтед, затоа и не дојде во Англија.
Да имаше понуди од Челзи, Сити со дебела плата (поготово за Сити), гарантирам ќе се вратеше.
А шо си му ти агент па да гарантираш?

Ја па гарантирам дека Реал го напушта само за Баерн и сите други понуди би ги одбил.

Како бе никад не сте играле со класичен ДМ.. вие никогаш не сте играле БЕЗ класичен ДМ..

Жилберто Силва и Виера што беа?
Vieira nikogas ne bil klasicen dm tuku prav b2b, a gilberto najvekje nalikuvase na toa zaso bese podefanzivno orientiran ali pak ne bese klasicen dm za da se narekuva taka.

Доволно е бе брат. Кога ќе видиш Фабрегас: Арсенал - Челзи; Тевез, Шмајхел и Харгривс: Јунајтед - Сити; Ешли Кол: Арсенал - Челзи, ОВЕН па да не го спомињам.

Мене јасно ми е. Не ми ја свативте поентата.
На сите останати "јаки" (да ги речам) Англиски клубови, пополнети се со позицијата на Чаби, освен Јунајтед. Никој не го бараше од Англија. Затоа и не дојде.
Од друга страна оди во Баерн - клуб со највсоки амбиции во Европа заедно со Реал (моментално).

Демек УТД немаше да му дадат голема плата? Мислиш 5м фунти ќе беше разликата во годишна заработувачка од УТД и Сити/Челзи.

Муабетот е дека со ова ги испочитува навивачите на Ливерпул.
Од друга страна пак Ливерпул го испочитува Агер за кој имаше понуди од А.Мадрид и Наполи од 10м фунти и 3м фунти од Брондби. Дагер дал до знаење дека може да игра само за Ливерпул и Брондби (неговиот матичен клуб) и поради тоа ЛФЦ официјално ја прифати понудата на Брондби.

Не е сФе во парите.

Секако. Со Челзи беше блиску до договор лани. Не сака да игра само за крвникот на Ливерпул, од почит кон скаузерите.

Пошто да не се лажеме со случајот на Фабре или Ван Перси дека меѓу Арсенал vs. Челзи и Јунајтед има ривалство од тоа на рангот на Ливерпул и Јунајтед, или рандом градско ривалство.

ЛВГ го игра Ди Марија како втор играч у средина? Мислам дека подобро би играл понапред, aј да видиме шо ќе се деси. Најважно го нема Гојко! :ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom