Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
моментот кога сваќате кој ќе му биде тренер на фернандо во милан ... спој на најдобрите 2 голгетера во историјата на фудбалот = успех !!!!!

Ласана Диара на медикал во КПР. Хари доста добро го знае Лас од деновите во Портсмут кога освоија ФА куп, и токму Диара е можеби најлошата проценка која некогаш Венгер ја направил за играч. Го продаде Диара во Портсмут, за едно 4-5 милиони, за да после 2-3 години Реал го го купи Диара за 4-5 пати поголема сума. Баш ме интересира во која форма е.

Торес во Милан, а Челзи ќе го менувал со Реми (барем така пишуваше). Ако е точно, зошто баш со Реми? Па ете беше на медикал кај нас, и падна. Или Ева ќе го намачка со некоја маст и оп, одма ко нов ќе биди. :D

Ласана Диара на медикал во КПР. Хари доста добро го знае Лас од деновите во Портсмут кога освоија ФА куп, и токму Диара е можеби најлошата проценка која некогаш Венгер ја направил за играч. Го продаде Диара во Портсмут, за едно 4-5 милиони, за да после 2-3 години Реал го го купи Диара за 4-5 пати поголема сума. Баш ме интересира во која форма е.

Торес во Милан, а Челзи ќе го менувал со Реми (барем така пишуваше). Ако е точно, зошто баш со Реми? Па ете беше на медикал кај нас, и падна. Или Ева ќе го намачка со некоја маст и оп, одма ко нов ќе биди. :D

За ситуацијата на Дијара повеќе беше крив играчот отколку Венгер, ама на крај може да се каже дека му се исплатеше. Во тоа време на таа позиција во Арсенал играа Жилберто Силва, Фабрегас, Фламини и Дијаби. Нормално дека не може да игра прва постава при таа конкуренција кога он дојде во Арсенал на 31ви август, а сепак неколку пати почнуваше пред нив. Сам си побара трансфер за неполна година и во јануари беше продаден. Мислам дека исто така нестрплив беше и во Челзи.

За ситуацијата на Дијара повеќе беше крив играчот отколку Венгер, ама на крај може да се каже дека му се исплатеше. Во тоа време на таа позиција во Арсенал играа Жилберто Силва, Фабрегас, Фламини и Дијаби. Нормално дека не може да игра прва постава при таа конкуренција кога он дојде во Арсенал на 31ви август, а сепак неколку пати почнуваше пред нив. Сам си побара трансфер за неполна година и во јануари беше продаден. Мислам дека исто така нестрплив беше и во Челзи.

Епа бараше трансфер пошто знаеше дека вреди, и дека може да игра прв тим во било кој тим во светот. Диара играше строго ДМ, незнам зошто го ставаш во конкуренција со Диаби и Фабрегас кои отсекогаш биле офанзивни играчи од среден ред.

Епа бараше трансфер пошто знаеше дека вреди, и дека може да игра прв тим во било кој тим во светот. Диара играше строго ДМ, незнам зошто го ставаш во конкуренција со Диаби и Фабрегас кои отсекогаш биле офанзивни играчи од среден ред.

Затоа што тогаш се играше 4-4-2, а Фабрегас ја имаше присвоено една од позициите од тие две во средината. За другата позиција се бореа Жилберто кој беше капитен на Бразил, Фламини и Диаби, покрај Диара. Не може туку така да игра прва постава при никаков тренинг со екипата. Пишав дека на 31ви август дојде.

Бев бе, како не бев. Ај да не идам ебате :D Само што едно е да гледаш утакмица на (тогаш) никаков терен, втора постава на Ливерпул, дрва од Работнички што не сврзуваат два паса, и не бев седнат со ниеден фан на Ливерпул околу мене, све тоа у квалификација за Лига Европа кај што Н'Гог игра како Меси. Групна фаза на Лига на Шампиони братче... у тоа више си дел од фановите на Ливерпул на трибините, си платил скупа карта, специјално си дошол за тоа, заедно навиваш, гори стадионот, цел свет го прати резултатот, сериозно натпреварување, The Champiooons!

Доста доста доста доста немој сеа на ова да мислам, треба да спијам вечер :D
Ту ту, ти помисли дека ќе праите инвазија во Бугарија, 500 навивачи ако имате преку сила.
Ја бев во Софија на Левски-Барселона пред 6-7 години кога играа, шпанци имаше на еден ќош само, едвај се гледаа.[DOUBLEPOST=1409392479][/DOUBLEPOST]@Клипче беше ти брат? Ич не ми текнува.

Знам Блажо со вергина знамето ќе изедеше ќутек од бугарите за малце. :pos:

Последно уредено од модератор:
Ту ту, ти помисли дека ќе праите инвазија во Бугарија, 500 навивачи ако имате преку сила.
Ја бев во Софија на Левски-Барселона пред 6-7 години кога играа, шпанци имаше на еден ќош само, едвај се гледаа.[DOUBLEPOST=1409392479][/DOUBLEPOST]@Клипче беше ти брат? Ич не ми текнува.

Знам Блажо со вергина знамето ќе изедеше ќутек од бугарите за малце. :pos:

Бев бев!
Абе а кој беше тој што заспа на сред утакмица? Никако да ми текне:pos::pos::pos:

Бев бев!
Абе а кој беше тој што заспа на сред утакмица? Никако да ми текне:pos::pos::pos:
:pos::pos: Не знам тоа, знам само дека бевме драми, улетавме у Софија као разбојници некои, тој шоферот коа акна у тие жардињерите со цвеќиња побута пола град па полиција мораше да не спроведе до стадион. :pos::pos::pos:

:pos::pos: Не знам тоа, знам само дека бевме драми, улетавме у Софија као разбојници некои, тој шоферот коа акна у тие жардињерите со цвеќиња побута пола град па полиција мораше да не спроведе до стадион. :pos::pos::pos:
Хулиганишта у пичку матер:pos::pos:

Ама Роналдињо беше свршување да го глеаш:drk::drk::drk:

Исто така го користам моментов да упатам поздрав до Славе Мурињо што ни ја пружи оваа прилика додека бевме копиљаци.

Бугарија и сообраќај, бетер него кај нас е :) ај сеа подобро е, порано не само што можеше да се изгубиш од што нема знаци туку и без кола да останеш.

Хулиганишта у пичку матер:pos::pos:

Ама Роналдињо беше свршување да го глеаш:drk::drk::drk:

Исто така го користам моментов да упатам поздрав до Славе Мурињо што ни ја пружи оваа прилика додека бевме копиљаци.
Штета се повреди мајсторот.

Fun fact.

Since his arrival in Man Utd, 47% of the goals scored by the team involved Juan Mata.

Диаби?
Никогаш не играл DM

Диаби?
Никогаш не играл DM

Не знаев дека треба секое деталче да го објаснувам. Каде пишав дека Диаби бил дм? Ако си гледал ќе знаеш дека почна како лево крило, за потоа да заврши како играч од средината во таа 4-4-2 формација, во дел од утакмиците заедно со Фабрегас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom