Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Отсега да си кажам, очекувањата ми се да ја пројдеме групава. Тачно дека Базел не се за потценување, али ипак треба да ги победиме. Тежок неуспех ќе биде да не стигнеме до 1/8 финале при ваков поклон.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Отсега да си кажам, очекувањата ми се да ја пројдеме групава. Тачно дека Базел не се за потценување, али ипак треба да ги победиме. Тежок неуспех ќе биде да не стигнеме до 1/8 финале при ваков поклон.
Да да, дефинитивно. Каква пеколна група можевме да добиеме ова е премија. Иначе, како „за прв пат“ очекувам пласман до 1/4 финале. Се’ нагоре ќе биде успех.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Да да, дефинитивно. Каква пеколна група можевме да добиеме ова е премија. Иначе, како „за прв пат“ очекувам пласман до 1/4 финале. Се’ нагоре ќе биде успех.
Ви ги разбирам амбициите, ама сметајте дека многу веројатно е дека ќе бидеме втори, со што во евентуалниот ждреб за 1/8мина финале може да ги добиеме Барса или Баерн. Во тој случај и да испаднеме од нив не би бил разочаран. Е сега ако добиеме противник од типот на Бенфика или Порто, и јас оечкувам 1/4 финале. Само отом потом, прво да ја поминеме групава еднаш, па после таму во Декември ќе го гледаме ждребот и ќе ги сумираме впечатоците од групните натпревари. :)

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
zainteresiran sum za karti za natprevarot so ludogorec ako nekoj slucajno dobie sansa da nabavi neka mi pisi vo pp ke mu blagodaram celiot zivot

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Последно уредено:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Шо бе, глеам требало да си мењам аватар. :(

Денес премиер лигата стана посиромашна...

YNWA Dagger!

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447

You'll never walk alone Dagger.
Еден од играчите кои играа со срце за Ливерпул, навистина штета што имаше многу проблеми со повредите.

И јас ке треба да го менувам аватарот сега :(

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Си кажа уште пред 2-3 сезони нели дека не планира да игра фудбал уште долго, таква некоја изјава имаше. Штета негова повредите што го уништија. Сега ќе може да и помага на жена му со тату бизнисот :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Си кажа уште пред 2-3 сезони нели дека не планира да игра фудбал уште долго, таква некоја изјава имаше. Штета негова повредите што го уништија. Сега ќе може да и помага на жена му со тату бизнисот :)
Dagger e, bese i ke ostane edna od vecnite legendi na 'Pool!! Steta sto zaminuva, no pogolema ke bese steta da zavrsese kako Glen, da dreme i da bide pcuen od navivacite za losite partii poradi von formata. Mudar poteg stom sfatil deka tesko da se vrati vo starata forma! Vaka, zaminuva kako legenda od rangot na Carra, Hyppia i ostanatite velikani na Liverpool!

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Заминувањата на Кајт, Пепе и Дагер ќе ме пржат, засекогаш...
Чaби плус и Мaкси Рoдригез :)
И штo сaкaв дa дoдaдaм...Имa еден дечкич нa фб, Мaркo Ред е пoтпишaн.Е oд негo кoгa ќе прoчитaм пoст зa Ливерпул...Ежи.Знaе дa претoчи чуствo вo збoр :) Уште пa вaкa кoгa си иде некoј :place:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Кој збор и да го употребам, ќе биди погрешен. Лојален, пожртвуван, секогаш даваше 101% во црвениот дрес....незнам.
Се што сега му е примарна цел на 99% од фудбалерите сега (пари и титули), не му беа толку битни него, туку љубовта, лојалноста кон двата клуба кои го научија фудбал.

И после 20 години со задоволство и гордост ќе се потсетувам дека некогаш сме го имале Даниел Агер во нашиот тим, сум го гледал во "моето" време.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Pa dobro be!!! Stoke gi tepase, a nie popivme guzenje od trijedan?!! Kako be!! KAKO BEEEE!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom