Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Сите сте ок бе брат,се заебавам не знаев дека си толку осетлив :) Инаку од Кочани сум и не сум како скопјани да те чекам на камени,ке ти дојдам на широк сокак :cool:.
Инаку задоволен од ждрепката за ЛШ,само овие Базел ме плашат да не се измајмунат нешто...
не сме ние јунајтед па да те плашат базел :cool::icon_mrgr:
се шалам, ниеден тим не треба да се потценува, само сум :vozbud::vozbud: пошто лш, пошто лудогорец...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Nieden klub ne se potcenuva, no nitu eden ne me zagrizuva

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
За разлика од Базел (кога веќе правиме компарација со нив), ние имаме шанса да ископаме барем еден бод против Реал (зошто да не и победа на Енфилд). Прилично сум сигурен дека ќе се пласираме во нокаут фаза, противници по мерка имаме. Базел е квалитетен тим лани го победи Челзи ако не се лажам на Стемфорд, ама се ми се чини дека прилично убедливо ние и Реал ќе ја поминеме групата. Е после ќе биди дај шта даш :D

ХулахопкиСоТочки

Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
како одбраната против реал и компанија?
флано да му го пуштиме на к.роналдо :icon_mrgr: :свиркам: поклонче за новиот договор.коа ќе ми текне на сите... :eek:
и сонг можно е да доаѓа

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
како одбраната против реал и компанија?
флано да му го пуштиме на к.роналдо :icon_mrgr: :свиркам: поклонче за новиот договор.коа ќе ми текне на сите... :eek:
и сонг можно е да доаѓа
Многу веројатно е, ако е рано до утакмиците со Реал, дека ќе играме дијамант, во кој Ален и Хендо ќе играат бочно, токму за способноста што ја имаат да извршуваат дефанзивни задачи. Бејл и Роналдо 1 вс 1 неможиш да ги заприш, ама затоа со тимска игра ите како се затвораат. А останатите тројца (Стерлинг, Бало и Стариџ), ќе чекаат шанси од контри. Пак ќе речам, има време до тогаш ама ако се браниме вака, би бил изненаден ако на Бернабе не примите барем 4 комада.

ХулахопкиСоТочки

Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Многу веројатно е, ако е рано до утакмиците со Реал, дека ќе играме дијамант, во кој Ален и Хендо ќе играат бочно, токму за способноста што ја имаат да извршуваат дефанзивни задачи. Бејл и Роналдо 1 вс 1 неможиш да ги заприш, ама затоа со тимска игра ите како се затвораат. А останатите тројца (Стерлинг, Бало и Стариџ), ќе чекаат шанси од контри. Пак ќе речам, има време до тогаш ама ако се браниме вака, би бил изненаден ако на Бернабе не примите барем 4 комада.
не примиме веројатно? :)
претпоставувам ќе се потсреди и уигра до тогаш одбрана.според мене до сега само шкртел има изиграно ок во одбрана во двата натпревара.да видиме како ќе се снаоѓаат наредните
ален против реал :cenzura:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не да се потсреди, одбраната треба да се среди зошто ни е маалска.
Иначе, не го разбирам хејтот насочен кон Ален :)

ХулахопкиСоТочки

Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Не да се потсреди, одбраната треба да се среди зошто ни е маалска.
Иначе, не го разбирам хејтот насочен кон Ален :)
не е хејт, туку аверзија, не знам.роџо си го сака и тоа е битно:)
стално го мрчам, поточно од почеток, кога почнаа да го величаат и јас сум ливерпул и да замараат со статистики за секоја негова игра.тогаш една добра, две без везе и една просечна утакмица имаше во просек. не ми е омилен ради додавањата наназад, не покажал некоја особена техника (можда така му е наредено да игра, али ми е ептен просек).не знам колку ќе може да се носи со средината на реал во случајов (нема да биде сам, ама...) :([DOUBLEPOST=1409315910][/DOUBLEPOST]
не е хејт, туку аверзија, не знам.роџо си го сака и тоа е битно:)
стално го мрчам, поточно од почеток, кога почнаа да го величаат и јас сум ливерпул и да замараат со статистики за секоја негова игра.тогаш една добра, две без везе и една просечна утакмица имаше во просек. не ми е омилен ради додавањата наназад, не покажал некоја особена техника (можда така му е наредено да игра, али ми е ептен просек).не знам колку ќе може да се носи со средината на реал во случајов (нема да биде сам, ама...) :(
пс одбраната моментално ни е

а би требало да биде

отприлика :)

Последно уредено:
Член од
28 февруари 2007
Мислења
19
Поени од реакции
0
Синковци извинете што ве замарам, но дали имате информации околу карти или организирано одење за со Лудогорец?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Синковци извинете што ве замарам, но дали имате информации околу карти или организирано одење за со Лудогорец?
Сеуште нема. Едно нешто што можам да ти кажам со сигурност е дека ако добиваме гостински билети (да бидеме со Ливерпудлианс) ќе добиеме мала бројка, според мене околу 10 карти и предност да ги купат ќе имаат прво оние кои имаат офишл мембршип, па оние кои се членови во официјалното здружение.

Член од
28 февруари 2007
Мислења
19
Поени од реакции
0
А нешто од страна на туристички агенции или слично? регуларни влезници и пат би требало да има или да се снајдувам директно во Бугарија?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А нешто од страна на туристички агенции или слично? регуларни влезници и пат би требало да има или да се снајдувам директно во Бугарија?
За агенции не знам. Барај си директно од Блгарска.

Kajgana Shop

На врв Bottom