Да да, дефинитивно. Каква пеколна група можевме да добиеме ова е премија. Иначе, како „за прв пат“ очекувам пласман до 1/4 финале. Се’ нагоре ќе биде успех.Отсега да си кажам, очекувањата ми се да ја пројдеме групава. Тачно дека Базел не се за потценување, али ипак треба да ги победиме. Тежок неуспех ќе биде да не стигнеме до 1/8 финале при ваков поклон.
Ви ги разбирам амбициите, ама сметајте дека многу веројатно е дека ќе бидеме втори, со што во евентуалниот ждреб за 1/8мина финале може да ги добиеме Барса или Баерн. Во тој случај и да испаднеме од нив не би бил разочаран. Е сега ако добиеме противник од типот на Бенфика или Порто, и јас оечкувам 1/4 финале. Само отом потом, прво да ја поминеме групава еднаш, па после таму во Декември ќе го гледаме ждребот и ќе ги сумираме впечатоците од групните натпревари.Да да, дефинитивно. Каква пеколна група можевме да добиеме ова е премија. Иначе, како „за прв пат“ очекувам пласман до 1/4 финале. Се’ нагоре ќе биде успех.
...Inaku fan sum na Riki i Divajdero,a Rozenberg i Skaus...me strasno vadat od kontaktBez losi misli
YNWA
Црвен до 10та евентуално до 15 минута.како одбраната против реал и компанија?
флано да му го пуштиме на к.роналдо![]()
![]()
Dagger e, bese i ke ostane edna od vecnite legendi na 'Pool!! Steta sto zaminuva, no pogolema ke bese steta da zavrsese kako Glen, da dreme i da bide pcuen od navivacite za losite partii poradi von formata. Mudar poteg stom sfatil deka tesko da se vrati vo starata forma! Vaka, zaminuva kako legenda od rangot na Carra, Hyppia i ostanatite velikani na Liverpool!Си кажа уште пред 2-3 сезони нели дека не планира да игра фудбал уште долго, таква некоја изјава имаше. Штета негова повредите што го уништија. Сега ќе може да и помага на жена му со тату бизнисот![]()
Чaби плус и Мaкси РoдригезЗаминувањата на Кајт, Пепе и Дагер ќе ме пржат, засекогаш...