Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Отсега да си кажам, очекувањата ми се да ја пројдеме групава. Тачно дека Базел не се за потценување, али ипак треба да ги победиме. Тежок неуспех ќе биде да не стигнеме до 1/8 финале при ваков поклон.

Отсега да си кажам, очекувањата ми се да ја пројдеме групава. Тачно дека Базел не се за потценување, али ипак треба да ги победиме. Тежок неуспех ќе биде да не стигнеме до 1/8 финале при ваков поклон.

Да да, дефинитивно. Каква пеколна група можевме да добиеме ова е премија. Иначе, како „за прв пат“ очекувам пласман до 1/4 финале. Се’ нагоре ќе биде успех.

Да да, дефинитивно. Каква пеколна група можевме да добиеме ова е премија. Иначе, како „за прв пат“ очекувам пласман до 1/4 финале. Се’ нагоре ќе биде успех.

Ви ги разбирам амбициите, ама сметајте дека многу веројатно е дека ќе бидеме втори, со што во евентуалниот ждреб за 1/8мина финале може да ги добиеме Барса или Баерн. Во тој случај и да испаднеме од нив не би бил разочаран. Е сега ако добиеме противник од типот на Бенфика или Порто, и јас оечкувам 1/4 финале. Само отом потом, прво да ја поминеме групава еднаш, па после таму во Декември ќе го гледаме ждребот и ќе ги сумираме впечатоците од групните натпревари. :)

zainteresiran sum za karti za natprevarot so ludogorec ako nekoj slucajno dobie sansa da nabavi neka mi pisi vo pp ke mu blagodaram celiot zivot

Последно уредено:
Mario-Balotelli-of-Liverpool-poses-for-a-team-portrait.jpg

УбаФ!

Шо бе, глеам требало да си мењам аватар. :(

Денес премиер лигата стана посиромашна...

YNWA Dagger!

BwPQvzWIMAAYw2y.png:large

article-2397877-1B60C7A3000005DC-829_634x439.jpg

You'll never walk alone Dagger.
Еден од играчите кои играа со срце за Ливерпул, навистина штета што имаше многу проблеми со повредите.

И јас ке треба да го менувам аватарот сега :(

Последно уредено:
Си кажа уште пред 2-3 сезони нели дека не планира да игра фудбал уште долго, таква некоја изјава имаше. Штета негова повредите што го уништија. Сега ќе може да и помага на жена му со тату бизнисот :)

Си кажа уште пред 2-3 сезони нели дека не планира да игра фудбал уште долго, таква некоја изјава имаше. Штета негова повредите што го уништија. Сега ќе може да и помага на жена му со тату бизнисот :)
Dagger e, bese i ke ostane edna od vecnite legendi na 'Pool!! Steta sto zaminuva, no pogolema ke bese steta da zavrsese kako Glen, da dreme i da bide pcuen od navivacite za losite partii poradi von formata. Mudar poteg stom sfatil deka tesko da se vrati vo starata forma! Vaka, zaminuva kako legenda od rangot na Carra, Hyppia i ostanatite velikani na Liverpool!

Заминувањата на Кајт, Пепе и Дагер ќе ме пржат, засекогаш...
Чaби плус и Мaкси Рoдригез :)
И штo сaкaв дa дoдaдaм...Имa еден дечкич нa фб, Мaркo Ред е пoтпишaн.Е oд негo кoгa ќе прoчитaм пoст зa Ливерпул...Ежи.Знaе дa претoчи чуствo вo збoр :) Уште пa вaкa кoгa си иде некoј :place:

Кој збор и да го употребам, ќе биди погрешен. Лојален, пожртвуван, секогаш даваше 101% во црвениот дрес....незнам.
Се што сега му е примарна цел на 99% од фудбалерите сега (пари и титули), не му беа толку битни него, туку љубовта, лојалноста кон двата клуба кои го научија фудбал.

И после 20 години со задоволство и гордост ќе се потсетувам дека некогаш сме го имале Даниел Агер во нашиот тим, сум го гледал во "моето" време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom