Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Штеата што нема да дебитира вечер, уште и да дадеше гол.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Интересни играчи дојдоа во ПЛ, супер трансфер период скоро за сите екипи. :)

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
@Peja989 i @Ilumious ме бендисва шо имате двојни аршини во врска со сликите на темата. Свака ви част.
Е ок де, не е сликава за заебанција па да треба да биде во смешни слики темата. Пример, сакам да ставам слика со статистика да речеме...кај да ја ставам? Во темата смешни слики? Се испоставија милион видеа со ајсбакетчелинџ на темава, па сеа ти за слика која патем не е заебанција.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Арсеналовецот го погоди сликата на Балотели во дрес од Ливерпул, па сега бара правда ... а не дека не е во право ...

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Takov central back libero kakov sto bara mkgunner ne postoi uste od vremeto na Lotar Mateus.
Непостои можеби таков квалитет, инаку има играчи што можат да играат во таа улога на доста високо и задоволително ниво.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Интересни играчи дојдоа во ПЛ, супер трансфер период скоро за сите екипи. :)
Вие и ние уште не сме готови со пазарот.
Нашиве ако не купат деструктивец воопшто нема да имаме супер трансфер период.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Е ок де, не е сликава за заебанција па да треба да биде во смешни слики темата. Пример, сакам да ставам слика со статистика да речеме...кај да ја ставам? Во темата смешни слики? Се испоставија милион видеа со ајсбакетчелинџ на темава, па сеа ти за слика која патем не е заебанција.
Ужива да се прави паметен иако добро знае на какви слики се мисли, а ова му е кој, четврти или петти јузер кој го има направено откако Acid го стави на перманентен бан со првиот јузер пред три четири години (worca да те потсетам)? и ако веќе идеме по правила и еден аршин друга песна ќе треба да се пее.

Не замарајте и ако ви се постира, постирајте, плачки и приговори нема.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Вие и ние уште не сме готови со пазарот.
Нашиве ако не купат деструктивец воопшто нема да имаме супер трансфер период.
Добро јас го рачунам веќе Ди Марија како наш, ама пак и на нас ни треба играч во средниот ред. Така да иако ќе имаме минимум 4 нови играчи, без таков тип на играч и кај нас сеуште ќе фали едно делче за да се комлетира сликата. :)

Исто и кај вас, со деструктивец ќе го заокружите тимот.

А ако се случи ова кој ќе земе титула, стварно е претешко да се погоди.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Арсеналовецот го погоди сликата на Балотели во дрес од Ливерпул, па сега бара правда ... а не дека не е во право ...
Најмал прблем е то, не ни ја видов јас, туку зборувам за поназад. Кога јас сакав да направам една слична поента, ми го избришаја мислењето со се слика, бидејќи не се совпаѓа со темата, а барем се однесуваше за ПЛ.[DOUBLEPOST=1408986177][/DOUBLEPOST]
Ужива да се прави паметен иако добро знае на какви слики се мисли, а ова му е кој, четврти или петти јузер кој го има направено откако Acid го стави на перманентен бан со првиот јузер пред три четири години (worca да те потсетам)? и ако веќе идеме по правила и еден аршин друга песна ќе треба да се пее.

Не замарајте и ако ви се постира, постирајте, плачки и приговори нема.
Барем мене да ме цитираше. :вонзем:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Решив овој пат да не се објаснувам. Никој нема забрането да се стави слика со статистика или бомба трансфер, ете и ајсбакетџелинџите. Муабетот беше да не се постираат слики со натписи како „кој шип не запловил во Ливерпул, премиершипот“. Слики кои прво се „хумористични“ а второ поттикнуваат глупа дискусија.

Најтрагично е што никој никогаш не бил „казнет“ за поставување слика а често знае да се промрчи за истото, како сме биле диктатори :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Вечерва ќе има ли голови? Јас целиот во плаво се облеков, купив косовско пиво и спремен сум за потоп + да испишам 28страни ако се деси потоп, спремам и гифови, имам и меме генератор па ајде нека дојде 21часот

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Решив овој пат да не се објаснувам. Никој нема забрането да се стави слика со статистика или бомба трансфер, ете и ајсбакетџелинџите. Муабетот беше да не се постираат слики со натписи како „кој шип не запловил во Ливерпул, премиершипот“. Слики кои прво се „хумористични“ а второ поттикнуваат глупа дискусија.

Најтрагично е што никој никогаш не бил „казнет“ за поставување слика а често знае да се промрчи за истото, како сме биле диктатори :)
Исто и слики од утакмици можеме да си ставаме без проблем. :D

Еве тука нема ништо хумуристично и навредливо. Малце иде офтопик оти е од лани, ама не е ништо лошо јас мислам. :)

kekeeeee :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom