Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Штеата што нема да дебитира вечер, уште и да дадеше гол.

Интересни играчи дојдоа во ПЛ, супер трансфер период скоро за сите екипи. :)

@Peja989 i @Ilumious ме бендисва шо имате двојни аршини во врска со сликите на темата. Свака ви част.
Е ок де, не е сликава за заебанција па да треба да биде во смешни слики темата. Пример, сакам да ставам слика со статистика да речеме...кај да ја ставам? Во темата смешни слики? Се испоставија милион видеа со ајсбакетчелинџ на темава, па сеа ти за слика која патем не е заебанција.

Арсеналовецот го погоди сликата на Балотели во дрес од Ливерпул, па сега бара правда ... а не дека не е во право ...

Takov central back libero kakov sto bara mkgunner ne postoi uste od vremeto na Lotar Mateus.
Непостои можеби таков квалитет, инаку има играчи што можат да играат во таа улога на доста високо и задоволително ниво.

Интересни играчи дојдоа во ПЛ, супер трансфер период скоро за сите екипи. :)
Вие и ние уште не сме готови со пазарот.
Нашиве ако не купат деструктивец воопшто нема да имаме супер трансфер период.

Е ок де, не е сликава за заебанција па да треба да биде во смешни слики темата. Пример, сакам да ставам слика со статистика да речеме...кај да ја ставам? Во темата смешни слики? Се испоставија милион видеа со ајсбакетчелинџ на темава, па сеа ти за слика која патем не е заебанција.
Ужива да се прави паметен иако добро знае на какви слики се мисли, а ова му е кој, четврти или петти јузер кој го има направено откако Acid го стави на перманентен бан со првиот јузер пред три четири години (worca да те потсетам)? и ако веќе идеме по правила и еден аршин друга песна ќе треба да се пее.

Не замарајте и ако ви се постира, постирајте, плачки и приговори нема.

Вие и ние уште не сме готови со пазарот.
Нашиве ако не купат деструктивец воопшто нема да имаме супер трансфер период.
Добро јас го рачунам веќе Ди Марија како наш, ама пак и на нас ни треба играч во средниот ред. Така да иако ќе имаме минимум 4 нови играчи, без таков тип на играч и кај нас сеуште ќе фали едно делче за да се комлетира сликата. :)

Исто и кај вас, со деструктивец ќе го заокружите тимот.

А ако се случи ова кој ќе земе титула, стварно е претешко да се погоди.

Арсеналовецот го погоди сликата на Балотели во дрес од Ливерпул, па сега бара правда ... а не дека не е во право ...

Најмал прблем е то, не ни ја видов јас, туку зборувам за поназад. Кога јас сакав да направам една слична поента, ми го избришаја мислењето со се слика, бидејќи не се совпаѓа со темата, а барем се однесуваше за ПЛ.[DOUBLEPOST=1408986177][/DOUBLEPOST]
Ужива да се прави паметен иако добро знае на какви слики се мисли, а ова му е кој, четврти или петти јузер кој го има направено откако Acid го стави на перманентен бан со првиот јузер пред три четири години (worca да те потсетам)? и ако веќе идеме по правила и еден аршин друга песна ќе треба да се пее.

Не замарајте и ако ви се постира, постирајте, плачки и приговори нема.

Барем мене да ме цитираше. :вонзем:

Решив овој пат да не се објаснувам. Никој нема забрането да се стави слика со статистика или бомба трансфер, ете и ајсбакетџелинџите. Муабетот беше да не се постираат слики со натписи како „кој шип не запловил во Ливерпул, премиершипот“. Слики кои прво се „хумористични“ а второ поттикнуваат глупа дискусија.

Најтрагично е што никој никогаш не бил „казнет“ за поставување слика а често знае да се промрчи за истото, како сме биле диктатори :)

Вечерва ќе има ли голови? Јас целиот во плаво се облеков, купив косовско пиво и спремен сум за потоп + да испишам 28страни ако се деси потоп, спремам и гифови, имам и меме генератор па ајде нека дојде 21часот

Решив овој пат да не се објаснувам. Никој нема забрането да се стави слика со статистика или бомба трансфер, ете и ајсбакетџелинџите. Муабетот беше да не се постираат слики со натписи како „кој шип не запловил во Ливерпул, премиершипот“. Слики кои прво се „хумористични“ а второ поттикнуваат глупа дискусија.

Најтрагично е што никој никогаш не бил „казнет“ за поставување слика а често знае да се промрчи за истото, како сме биле диктатори :)
Исто и слики од утакмици можеме да си ставаме без проблем. :D

article-2623207-1D66477500000578-774_634x351.jpg

Еве тука нема ништо хумуристично и навредливо. Малце иде офтопик оти е од лани, ама не е ништо лошо јас мислам. :)

kekeeeee :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom