Е ок де, не е сликава за заебанција па да треба да биде во смешни слики темата. Пример, сакам да ставам слика со статистика да речеме...кај да ја ставам? Во темата смешни слики? Се испоставија милион видеа со ајсбакетчелинџ на темава, па сеа ти за слика која патем не е заебанција.
Непостои можеби таков квалитет, инаку има играчи што можат да играат во таа улога на доста високо и задоволително ниво.Takov central back libero kakov sto bara mkgunner ne postoi uste od vremeto na Lotar Mateus.
Вие и ние уште не сме готови со пазарот.Интересни играчи дојдоа во ПЛ, супер трансфер период скоро за сите екипи.![]()
Ужива да се прави паметен иако добро знае на какви слики се мисли, а ова му е кој, четврти или петти јузер кој го има направено откако Acid го стави на перманентен бан со првиот јузер пред три четири години (worca да те потсетам)? и ако веќе идеме по правила и еден аршин друга песна ќе треба да се пее.Е ок де, не е сликава за заебанција па да треба да биде во смешни слики темата. Пример, сакам да ставам слика со статистика да речеме...кај да ја ставам? Во темата смешни слики? Се испоставија милион видеа со ајсбакетчелинџ на темава, па сеа ти за слика која патем не е заебанција.
Добро јас го рачунам веќе Ди Марија како наш, ама пак и на нас ни треба играч во средниот ред. Така да иако ќе имаме минимум 4 нови играчи, без таков тип на играч и кај нас сеуште ќе фали едно делче за да се комлетира сликата.Вие и ние уште не сме готови со пазарот.
Нашиве ако не купат деструктивец воопшто нема да имаме супер трансфер период.
Најмал прблем е то, не ни ја видов јас, туку зборувам за поназад. Кога јас сакав да направам една слична поента, ми го избришаја мислењето со се слика, бидејќи не се совпаѓа со темата, а барем се однесуваше за ПЛ.[DOUBLEPOST=1408986177][/DOUBLEPOST]Арсеналовецот го погоди сликата на Балотели во дрес од Ливерпул, па сега бара правда ... а не дека не е во право ...
Барем мене да ме цитираше.Ужива да се прави паметен иако добро знае на какви слики се мисли, а ова му е кој, четврти или петти јузер кој го има направено откако Acid го стави на перманентен бан со првиот јузер пред три четири години (worca да те потсетам)? и ако веќе идеме по правила и еден аршин друга песна ќе треба да се пее.
Не замарајте и ако ви се постира, постирајте, плачки и приговори нема.
Решив овој пат да не се објаснувам. Никој нема забрането да се стави слика со статистика или бомба трансфер, ете и ајсбакетџелинџите. Муабетот беше да не се постираат слики со натписи како „кој шип не запловил во Ливерпул, премиершипот“. Слики кои прво се „хумористични“ а второ поттикнуваат глупа дискусија.Е ок де, не е сликава за заебанција па да треба да биде во смешни слики темата. Пример, сакам да ставам слика со статистика да речеме...кај да ја ставам? Во темата смешни слики? Се испоставија милион видеа со ајсбакетчелинџ на темава, па сеа ти за слика која патем не е заебанција.
Исто и слики од утакмици можеме да си ставаме без проблем.Решив овој пат да не се објаснувам. Никој нема забрането да се стави слика со статистика или бомба трансфер, ете и ајсбакетџелинџите. Муабетот беше да не се постираат слики со натписи како „кој шип не запловил во Ливерпул, премиершипот“. Слики кои прво се „хумористични“ а второ поттикнуваат глупа дискусија.
Најтрагично е што никој никогаш не бил „казнет“ за поставување слика а често знае да се промрчи за истото, како сме биле диктатори![]()