Abe kuti na Barca i real gazdata im gi plaka transveriteНека напишат: Јунајтед пари од спонзорски договоори, останатите "Нека е жив и здрав газдата".
It's all Glazers fault
Просек бил претходните сезони ама ова многу напреднал и бил еден од најдобрите дефанзивци во Португалија.. јас не вервав ама се виде на светското.. најконстантни со Маске беа.. дур Меси, Кун и Ди Марија си го ладеа овај душата ја даваше..Јунајтед го преплати Рохо, лимитиран играч многу е полош кога игра халф и се губи кога чува играч, незнам како на некои им е мерило тоа што го изигра на СП.
20М!уште Јунајтед им го прати Нани на позајмица на кого ќе му плаќаат цела плата што ја имаше во Јунајтед (5М), значи = 25М. Плус ако Јунајтед некогаш го продаде Рохо за повеќе од 23М, Спортинг ќе земе 20%.. али ајде има 24 години и може со ЛВГ ќе напредне, а ако игра како што играше во Спортинг нема ништо од него.
иначе Нико Гаитан пред потпис со Монако
Или пак кривицата е во фактот што освен К. Роналдо, немате шитнато играч за повеќе од 6.5 милиони фунти од 2007-ма до сега.It's all Glazers fault![]()
Kako be Samaras ne bil faktor u Celtic?Вба после Барнли ми се втори кандидати за испаѓање. Купуваат, а ништо не купуваат. Прво со Самарас кој никогаш ни во Селтик не бил некој фактор а камоли во ПЛ на 30 години, па сега Варела која не ми се верува да има некој импакт во ПЛ. Мислам дека само полусезона ќе му биде потребна за адаптација.
Дај бе казнете го !Абе ајде иди у пичку матер, го чекам 3 дена за да ми го објавиш![]()
ИзбрзаФФФ извинете админииии....Дај бе казнете го !
Reci?Него, Марио![]()