Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.611
- Поени од реакции
- 59.416
Е ај нека гледаат и него да го продадат... како што тргналеГо имаат и Бони, ѕверот ткаен во пеколот.
![Палец долу (n) (n)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsdown.png)
Е ај нека гледаат и него да го продадат... како што тргналеГо имаат и Бони, ѕверот ткаен во пеколот.
Може има квалитети Фабиански, но ептен слаба минутажа добиваше во Арсенал.Глеам у секој пост Ворм па Ворм. Фабијански е боље голман од Ворм.
За „најверојатно“ има тема за шпекулации. Користете ја темава за да дискутирате официјални трансфери.Рохо најверојатно во Јунајтед за 20 милиони. Нани во спротивен правец на едногодишна позајмица. Добра зделка за Јунајтед, на светсково многу добро се покажа Рохо, и е совршен за таа лева позиција кај Ван Гал. Само не знам што би било со Шо тогаш ???
Manchester United have agreed a €20 million deal for Sporting defender Marcos Rojo, with Nani going the other way on a season-long loan.За „најверојатно“ има тема за шпекулации. Користете ја темава за да дискутирате официјални трансфери.
Проверив на официјалната страна на УТД и видов дека нема објава, па затоа и ти реплицирав. Не знам од каде ти е изворов али пак ќе кажам, додека не е официјално, темата за шпекулации или барем почекај да се официјализира (зошто веројатно е при крај) па коментирај во овааManchester United have agreed a €20 million deal for Sporting defender Marcos Rojo, with Nani going the other way on a season-long loan.
Rojo is to move to Old Trafford after extensive negotiations between the two clubs.
Тоа најверојатно си доаѓа само од себе![]()
Ќе ти се замили уште поише а?Ќе има место и за двајцата. Едниот ќе е лев стопер а другиот крилен бек (ако може така да се нарече).
Него одлична зделка на Ливерпул со Морено. Омилениот бек од Ла Лига ланската сезона и имам големи очекувања од него.![]()
Истото беше и со Алонсо и Торес. И ден денес немам ништо против нив. Доколку не испадне тип на играч како Џерард кога игра против Јунајтед или Шелви од поново време, нема ништо да ми смета. Му посакувам се најубаво... Се разбира само, да завршува зад Јунајтед секоја сезона. Како предходниве двајца.Ќе ти се замили уште поише а?![]()
Рохо е штопер по професија, принудно игра лев бек за Аргентина. Одлично ќе се снајде на таа позиција лев штопер.Рохо најверојатно во Јунајтед за 20 милиони. Нани во спротивен правец на едногодишна позајмица. Добра зделка за Јунајтед, на светсково многу добро се покажа Рохо, и е совршен за таа лева позиција кај Ван Гал. Само не знам што би било со Шо тогаш ???
Нека напишат: Јунајтед пари од спонзорски договоори, останатите "Нека е жив и здрав газдата".