Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Нашол ова да го збори некој што навива за тим кој нема видено титула во премиер лига, а до лани среќни беа ако завршат 5 место. [emoji6]
Не беше провокација ова, чисто муабет си праиме. Мислам моеш да видиш како душата ми е исполнета чим можам да го пишам ова, али стварно реално зборам. Нема врска тоа за кој навивам, објективно зборам.
Рики долга е нивата за орање, стрпи се малце. Факт е дека не срозаа повредите иако офанзивата не функционира баш најдобро во моментов. Руни денес беше очаен, Аднан нема простор кога не е по страните, Флечер и Клеверли се тандем снова.
Не е така. Ова е стварно нула. Знам дека е транзиција, ова-она, али ова е без никаква замисла. Знам да речеш ајде, адаптација па не се снаоѓаат најдобро, али ова не е тоа, комплетно се изгубени играчиве, секој своја игра си фура. Ван Гал не се мачи да стане да напраи нешто кога тимот му брка победа, а еве сети се, Фергусон на пример колку и да извадил беден состав, рипал дур не се свирне, дури тоа "Until we score" за аплауз делува сеа. Може не му е таков стилот, али ако не му е, тогаш стилов дефинитивно не му припаѓа у клуб како вашиот.

Рики, се игра формацијава зашто нема играчи да се игра друга. Да се врати Шо и Рафа сигурно се игра 4-4-3. Вака со ваква игра во средина со манекенот и флечер нема шанси ништо да се напрај. Оваа формација ич не ми е по мерак и никад нема да успее во Англија зашто се игра брз фудбал. Да се вратат повредените и се смени формација тек тогаш ќе може да судиме.

Рики, се игра формацијава зашто нема играчи да се игра друга. Да се врати Шо и Рафа сигурно се игра 4-4-3. Вака со ваква игра во средина со манекенот и флечер нема шанси ништо да се напрај. Оваа формација ич не ми е по мерак и никад нема да успее во Англија зашто се игра брз фудбал. Да се вратат повредените и се смени формација тек тогаш ќе може да судиме.
Ааа не знам баш за Рафа, тој пред неколку дена од US Open се откажа, подолго ќе треба да го почекате.

Блекет денеска ме импресионира. Каква стабилност, мирен со топка, одлично позиционирање, на 2-3 пати ја потполнуваше дупката која ја оставаше Јанг со излетите напред. Со правилно развивање може да стане врвен стопер за 2-3 години.
Пак ќе се цитирам, тоа што го реков во првото коло, дека игра од Јунајтед до нова година не чекајте. Едноставно тешко е да прејдеш од класичен Островски фудбал на тики така, плус Јунајтед има еден куп играчи кои не се соодветни за оваа игра хинт. Валенсија. Не велам дека нема ништо да победат, ама натпреварите во кои ќе имаат доминација ќе бидат многу ретки.

Сандерленд покажа дека нема шанса да ја повтори ланската катастрофална сезона, и да се плаши за испаѓање. Јас ги гледам измеѓу 10-12 место.
Вегини, и Бакли ми оставија силен впечаток, ама MOTM за мене беше без сомнените Катермол. Можи е гнасен играч, ама големо фудбалско познавање има, одличен пасер на топка, за дефанзивните задачи да не правиме муабет. Само и тој се вклучи во играчите кои имаа страшен потенцијал а не го искористија.

Не беше провокација ова, чисто муабет си праиме. Мислам моеш да видиш како душата ми е исполнета чим можам да го пишам ова, али стварно реално зборам. Нема врска тоа за кој навивам, објективно зборам.

Не е така. Ова е стварно нула. Знам дека е транзиција, ова-она, али ова е без никаква замисла. Знам да речеш ајде, адаптација па не се снаоѓаат најдобро, али ова не е тоа, комплетно се изгубени играчиве, секој своја игра си фура. Ван Гал не се мачи да стане да напраи нешто кога тимот му брка победа, а еве сети се, Фергусон на пример колку и да извадил беден состав, рипал дур не се свирне, дури тоа "Until we score" за аплауз делува сеа. Може не му е таков стилот, али ако не му е, тогаш стилов дефинитивно не му припаѓа у клуб како вашиот.
Рики, и со Фергусон кога имабме десеткуван состав имавме бледи игри, па 2008 сети се како ја почнавме, 2010 исто, и на крај се наредија работите, едноставно периодов нема кој да игра одбрана. Да има Ливерпул 11 повреди како би играле? Да се вратат бековите ќе видиме како ќе биде. Денес се трудеа да нападнат, не седеа позади ама мораа да пазат зошто со едно префрлање Сандерленд одма беа во контра. Што е до мене ќе почекам да видам 4-3-3 како ќе изгледа, и самиот Ван Гал знае дека 3-5-2 не е формација за големи очекувања.

Леле Рики тупење. Преку к*р да му дојде и на навивач на Ливерпул да те чита, а не па на навивач на Јунајтед или на некоја друга екипа.
Што кур сакаш бе ти сеа? Си пишувам најнормално мислење ебате. Одјеби ако не ти се свиѓа, игнорирај ме.

Што кур сакаш бе ти сеа? Си пишувам најнормално мислење ебате. Одјеби ако не ти се свиѓа, игнорирај ме.

Абе ти пишувај си колку сакаш, ама секој втор пост ти е за Јунајтед, а многу од нив ти се и далеку од логиката. После вторава запирка е тоа што прави да си досаден.

Абе ти пишувај си колку сакаш, ама секој втор пост ти е за Јунајтед, а многу од нив ти се и далеку од логиката. После вторава запирка е тоа што прави да си досаден.
После секоја утакмица си давам коментар, врти уназад ако сакаш увери се. Тоа што дискусија почнува само од тие коментари е друга работа. Али кој да види. Еве за тебе само за Лестер и Барнли ќе дискутирам отсега, пошто тие се битните нели?

Кикснаа нашиве се да им ебам... :( Ај ако ништо друго на Олд Трафорд друга песна ќе се пее :'). Пак сме пред Манчестер, а следни пациенти ни се КПР. Ова денес со Тотенхем им беше само загревање за тоа што ќе им се деси нареднава недела :sneaky:

@Mondonico <3

Дали тоа значи дека и Хауард Веб го враќате од пензија? :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom