Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Bryan Swanson @skysports_bryan · 2h
We're told Real Madrid want £75m for Angel di Maria. Talks ongoing today. More on @SkySportsNewsHQ #mufc
Грешка е ова, на Марка виделе во евра :ROFLMAO:

The price for di María (in euros): United offered 60m, Real wanted 90. Final figure: 80 million, including adds on. £63.9m

Сосе адони 64, 70% од анкетата на ССН мислат дека вреди за бритиш рекорд, данке Адидас, тенкју Џенерал Моторс

Сепак мислам дека се премногу 64 милиони фунти...

Многу се факт е,колку и да се вадиме и ние како фанови на Јунајтед.Такво време дојде секој играч е преплатен,лани нејќеа да ги преплатат и го запушија.Лекцијата е научена се надевам.

Кога Фергусон се жалеше за 32 милиони за Хазард :D
Страшно тоа колку цените заминаа у пм..
Луди времиња.
Во тоа време сварно беше прескап, за сега за истите пари да биде преефтин...

Што ако е толку бе, ако игра добро за една година ќе ги исплатат парите од дресови шиткање само.

Ѕвер е Ди Марија бе. Цената не е битна за големите клубови кога купуваат играчишта како Ди Марија. Нормално дека низ нос ќе им ја извадат истата ако играчот биде фејл.
Еве гледам Реал сеуште не може да се оправи од 100 милионскиот трансфер на Бејл.

Ѕвер е Ди Марија бе. Цената не е битна за големите клубови кога купуваат играчишта како Ди Марија. Нормално дека низ нос ќе им ја извадат истата ако играчот биде фејл.
Еве гледам Реал сеуште не може да се оправи од 100 милионскиот трансфер на Бејл.
Да бе, затоа си потрошија уште преку 100 милиончиња трансфер периодов. :D

Шала на страна, за клубови како Јунајтед, Реал, Барселона, Баерн ова е „има се, може се“. Дури и да не продадат некој играч, од целиот тој merchandising си ги враќаат парите во рок од година дена. И не само од тоа, ама да не одам понатаму.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom