Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај ај Гаскон47има
![]()
Jordan od Blackburn?

Да да он е ,по тетоважата ке го познаеш , готов е , и он ке си отиде ко Бест на млади години
Не дупи дека е Газа.. лејјјјјј цццц
Пошто не е почнато колото.Ova e najdolgiot period vo temata, koga nekoj nema pishano.
#OtherMoyesrecord
#VanGaalcontinuetodohistory
Baloteli ne ima problem samo so karakterot i ponashanjeto, ima problem so elementarniot fudbal, koa posle odzemena topka go mrzi da se vrakja nazad da pokriva, i ne prai pritisok na golmani i defanzivci koa topkata se dvizi na zadnata linija, overall go mrzi da trca, a na trening kojznae kakov e.Никад не ми била битна ваквата статистика. Колку вакви играчи ги палеле ради статистики и дрва испаднале, да не набројувам. Знам дека Балотели е gamechanger, има играно во Премиер Лигата, настапувано во многу натпреварувања за негова возраст, па со неговото влегување за Сити од 1-2 се вратија на 3-2, неговата асистенција титула донесе. Му ги знам фудбалските квалитети и високо го рејтувам, ниедна статистика не може тоа да го промени. Сите знаеме што е единствениот проблем со него. За среќа нема да се очекува да биде клучниот играч за Ливерпул, ниту бекап опција, туку она совршеното измеѓу. Паметен потег е пошто нема да се потпираме тој да биде играчот кој ќе го движи клубот, туку напротив, ќе иаме бенефит од неговиот придонес на колективно ниво. Фудбалските квалитети не се спорни.