Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај ај Гаскон :cenzura: 47има
BvmAQxXIAAADdDI.jpg

Не дупи дека е Газа.. лејјјјјј цццц​

Ova e najdolgiot period vo temata, koga nekoj nema pishano.

#OtherMoyesrecord
#VanGaalcontinuetodohistory

Мурињо ја имаше најдосадната прес конференција...

Никад не ми била битна ваквата статистика. Колку вакви играчи ги палеле ради статистики и дрва испаднале, да не набројувам. Знам дека Балотели е gamechanger, има играно во Премиер Лигата, настапувано во многу натпреварувања за негова возраст, па со неговото влегување за Сити од 1-2 се вратија на 3-2, неговата асистенција титула донесе. Му ги знам фудбалските квалитети и високо го рејтувам, ниедна статистика не може тоа да го промени. Сите знаеме што е единствениот проблем со него. За среќа нема да се очекува да биде клучниот играч за Ливерпул, ниту бекап опција, туку она совршеното измеѓу. Паметен потег е пошто нема да се потпираме тој да биде играчот кој ќе го движи клубот, туку напротив, ќе иаме бенефит од неговиот придонес на колективно ниво. Фудбалските квалитети не се спорни.
Baloteli ne ima problem samo so karakterot i ponashanjeto, ima problem so elementarniot fudbal, koa posle odzemena topka go mrzi da se vrakja nazad da pokriva, i ne prai pritisok na golmani i defanzivci koa topkata se dvizi na zadnata linija, overall go mrzi da trca, a na trening kojznae kakov e.

Sho i da ima drugo nemoze da go prai vrven napagjach nikako, disciplinata i seto ova treba da mu bidat problem na fudbalerot na porana vozrast, Balotelli e veke 25 godini, sega treba da e vo negoviot "prime". Ke vidime sezonava sho kje naprai.

Последно уредено:
Роџерс сега на прес кажа дека не би купил играч кој ќе го наруши кодексот на однесување и изградената култура.

Сите знаеме дека Марио е жешка глава. Сабајле Малдини и Пирло имаа изјави во стилот на „Марио созреа“. Како и да е, не велам дека Марио не е проблематичен туку едноставно имам доверба во Роџерс (веојатно повеќето Скаузери) дека може да ја контролира ситуацијата. Изминативе две години покажа дека е „цврста рака“ зошто онаков распаднат Ливерпул го донесе во ред.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom