Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Oд Балотели очекувам да изигра само првата сезона, дур му е сеуште се ново, и има воља за фудбал.
После, back to old good Brainlesstelli ...

Можеби Роџерс ќе го препороди, не можиш да знаеш. Ме интресира кој ќе биде прв за пенали во Пул.

Можеби Роџерс ќе го препороди, не можиш да знаеш. Ме интресира кој ќе биде прв за пенали во Пул.

Мора да му дадат или слободни или пенали на Бало пошто на тој толку му сече може и да се искара на сред утакмица :)

Пеналите на овој на аватаров не смее никој да ги земе, што сака нека праи Балотели.

10419044_727234127338507_8589672550029083720_n.png

Мора истиов муабет да му го спуца Роџо на Бало уште на прв тренинг,да види кој е главен :)

Бало има да обали како дете камионче ...

Море овие Ливерпул како си ги подјебаат овие од Арсенал. Лани квалитено им го спикаја со Суарез, еве сега Балотели од пред нос им го зедоја.

Ливерпул дадоа проблематичен играч ко Суарез,дека нели им го руши имиџот,а го носат лудакот Балотели,кој не знаеш у кој момент ќе му се откачи нешто у главата и ќе напрае пиздарија,јебем ти таква логика.

Би ти кажал од кој ама што да правам кога само на лајвскор и телетекс пратиш фудбал :D

хахахахахахахаха :love::love::love::love::love:

И пак поише знам од Пирс :cool::cool::cool::D:D[DOUBLEPOST=1408631557][/DOUBLEPOST]
Ливерпул дадоа проблематичен играч ко Суарез,дека нели им го руши имиџот,а го носат лудакот Балотели,кој не знаеш у кој момент ќе му се откачи нешто у главата и ќе напрае пиздарија,јебем ти таква логика.

Мука ти е знам :D

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom