Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе после секое светско/европско првенство, истите муабети се вртат за Милер....

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...-like-Liverpool-1990s-fears-Paul-Scholes.html

Не е провокација, ама баш за ова лани велев дека и Јунајтед како Ливерпул може да западне во дупка, можи не толку голема, и не толку долга, ама времето им течи. Ако и годинава не завршат во топ 4, црно им се пишува, пошто конкуренцијата е неверојатно голема сега во ПЛ, како никогаш досега.

The Scousers went from a cannibal to a psychopath.
t3020.gif
t3020.gif
t3020.gif

Да бе, лош е Марио, треба со Пиратот да си останеме.
Иначе, скептик сум само да не почне да прави глупости (Раиола) уште на старт и не верувам дека ќе остане повеќе од 2 години. Ова се разбира, ако дојде :)

Да бе, лош е Марио, треба со Пиратот да си останеме.
Иначе, скептик сум само да не почне да прави глупости (Раиола) уште на старт и не верувам дека ќе остане повеќе од 2 години. Ова се разбира, ако дојде :)
Ова за мене?
Не реков лош е , напротив одличен играч зимате , али се она што доаѓа со него е проблемот.

Ова за мене?
Не реков лош е , напротив одличен играч зимате , али се она што доаѓа со него е проблемот.

Не за тебе, за тој што пишал дека купуваме психопат :) Ако добро сфатив, ти само цитираше нечие мислење.
Иначе, јасно ни е дека Марио е проблем сам по себе и не е идеално решение али подобро Марио одколку Борини.

Балотели да не беше умоболен сеа ќе беше топ 5 играч во светот. Меси, Роналдо, он и Ибра, тие ќе беа. Ама дечкото е склон кон дегенизам и затоа кариерата му е во надолна линија. Кој знае, можеби ќе прогира ако дојде во Ливерпул, али скептик сум за него познавајќи го уште од тинејџерските денови. Чим Мурињо не можеше да го скроти тогаш тури му пепел.

.. ако Стариџ со Суарез се „тепале“ кој да биде main man во екипата. Тек сега ќе види, што е мака. :icon_lol:

не знам колку е паметно 60 годишњаци да се плискаат со камен ладна вода :icon_lol:

за Бало се знае дека е класа ако се исконтролира ама чим уште Раиола му диктира понашање вториов ќе кешира. Секои две години трансфер, ќе го насска за две три сезони пак на некои друго место. Не е провокација ова. Ако сака да исполни потенцијал ќе мора да го фрли ѓубрено од агент.

не знам колку е паметно 60 годишњаци да се плискаат со камен ладна вода :icon_lol:

за Бало се знае дека е класа ако се исконтролира ама чим уште Раиола му диктира понашање вториов ќе кешира. Секои две години трансфер, ќе го насска за две три сезони пак на некои друго место. Не е провокација ова. Ако сака да исполни потенцијал ќе мора да го фрли ѓубрено од агент.

Не бе, каква провокација, реалност е тоа. Јас не очекувам повеќе од 2 години да биде во ЛФЦ. До тогаш, можеби Ориги ќе се крене на повисоко ниво.
Иначе, што се однесува до карактерот на Бало и тренерите кои пробале да го скротат би кажал дека не ни имал тренер кој би можел да му покаже карактер освен Моу и тоа само година дена. Останатото е Алегри, Манчини...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom