Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
@Mondonico прошлиов меч Џакерини ни во резервите го немаше... :place: Се прашувам да не го земал местото на Појет
m1703.gif

Не бранам никој..туку многу ме нервираат општо луѓе кои го деградираат квалитетот на некои играчи кои стигнале да играат за Манчестер Јунајтед,Арсенал итн...штом играле и сеуште играат таму значи се квалитетни играчи и некој што повеќе разбира од нас и е платен за то го увидел нивниот квалитет...

Ајде кажи ми ти мене колку натпревари имаат овие одиграно вкупно во последниве неколку сезони? Ако некој играч го купиле во голем клуб незначи дека биле и во право. Еве пример од Нани се очекуваше да биде новиот Роналдо па не ги оправда очекувањата, Андерсон не го ни коментирам, знаеме дека немаше ни една одлична сезона. Клеверли ако беше толку добар или имаше потенцијал немаше секоја сезона да му купуваат играчи на негова позиција (Фелаини, Ерера). Еве и Бебе беше дел од Јунајтед 4 години, и добар беше трансферот?

Кончески, Полсен, Н’гог, Деген, Ел Жар, Јованович, Киргијакос, Вороњин, Туре....човече, можам до бескрај.

Тука не ги спомнувам многумилионските Енди и Стујарт.

Hull winger Robert Snodgrass out for six months with dislocated knee cap

@robsnodgrass7

Gutted ....!!! But I will work as hard as I can to come back fitter and stronger.

Штета стварно, клучен ќе им беше на Хал сезонава :confused:

Ајде кажи ми ти мене колку натпревари имаат овие одиграно вкупно во последниве неколку сезони? Ако некој играч го купиле во голем клуб незначи дека биле и во право. Еве пример од Нани се очекуваше да биде новиот Роналдо па не ги оправда очекувањата, Андерсон не го ни коментирам, знаеме дека немаше ни една одлична сезона. Клеверли ако беше толку добар или имаше потенцијал немаше секоја сезона да му купуваат играчи на негова позиција (Фелаини, Ерера). Еве и Бебе беше дел од Јунајтед 4 години, и добар беше трансферот?
Perenje pari bese toj transfer. hint: Mendes, @Atso vo Primera temata ubavo objasni.

OMFG, Arsenal ne uspea gol da ni dade (ne pa da ne pobedi) vo najlosata sezona u izminati 30 godini, i nivni fan pacienti ne vika [emoji38][DOUBLEPOST=1408519851][/DOUBLEPOST]
Toa e posledica na se pocestoto igranje Football Manager. Ednostavno e, ako ne e platen 30+ miliona, ne go biva uste od start.

disclaimer, ne se odnesuva za Nani, Anderson sto ste debatirale pogore, opsto zboram.
Ja ne gi islluciv od epitetot "pacienti" igracite na Arsenal so primile 8 naprotiv, ama ovie 4ca so se spomnyvaat vo slucajov (ete za kleverli moze ima vreme rekov) ama ovie drugive se na nivo ma pacientite vo zikina dinastija :D

Kolku i da igram(e) FM ima pa istanato del od nas so e vo kontakt so realnosta ne teraj filmovi :D

Perenje pari bese toj transfer. hint: Mendes, @Atso vo Primera temata ubavo objasni.
Не беше перење пари, туку наплаќање услуга на Квеирож со лажирање повреда на Нани откако по грешка земал недозволени допинг средства.

Не беше перење пари, туку наплаќање услуга на Квеирож со лажирање повреда на Нани откако по грешка земал недозволени допинг средства.
Ne znam za ova vtorovo ali kako i da e sakav da kazam deka vo dzeb na Mendes ojde pogolemiot del :)

"I was aware that I could earn more by [going to Man Utd]. The amount that foreign clubs were offering me was astronomical" - Thomas Muller

"[Reus] had an offer for a lot of money from Man Utd and he has not gone. We will not sign him with a lesser offer" - Atletico pres Cerezo

Ne znam za ova vtorovo ali kako i da e sakav da kazam deka vo dzeb na Mendes ojde pogolemiot del :)
На Мендес, кој му беше агент на Квеирож и кој 2 дена пред трансферот на Бебе стана негов агент.
Еве ја теоријата -
During the WC Nani is sent home with a supposed shoulder injury sustained in training. Coincidentally this was only hours before a “surprise” visit from the Drug Testers.

The theory goes that Nani had been taking something and they were afraid of being caught. If he had tested positive he would had been banned from playing for months.

The Portugal manger, who is also the former United no2, Carlos Quieroz is later fined, investigated and fired.

This all fits together because of the agent Jorge Mendes. He represented Bebe and Quieroz. So United buy a player, Quieroz gets a cut as payback for saving Nani.

На Мендес, кој му беше агент на Квеирож и кој 2 дена пред трансферот на Бебе стана негов агент.
Еве ја теоријата -
During the WC Nani is sent home with a supposed shoulder injury sustained in training. Coincidentally this was only hours before a “surprise” visit from the Drug Testers.

The theory goes that Nani had been taking something and they were afraid of being caught. If he had tested positive he would had been banned from playing for months.

The Portugal manger, who is also the former United no2, Carlos Quieroz is later fined, investigated and fired.

This all fits together because of the agent Jorge Mendes. He represented Bebe and Quieroz. So United buy a player, Quieroz gets a cut as payback for saving Nani.
Ne me cudi stvarno, se gledase deka nesto ne cini so taa visoka cena.

"I was aware that I could earn more by [going to Man Utd]. The amount that foreign clubs were offering me was astronomical" - Thomas Muller

"[Reus] had an offer for a lot of money from Man Utd and he has not gone. We will not sign him with a lesser offer" - Atletico pres Cerezo

За ова второто и не сум сигурен, бидејки доаѓа од Атлетико, и можно е да сондираат терен за трансфер, али ова со Милер е апсолутно непотребен обид за трансфер. Милер е дете на Баерн, дома е, добро е платен, игра во фантастичен клуб во кој е гордост на скоро секој Германец да игра.
Јунајтед моментално има 4-ца напаѓачи, и иако е Ван Гал фан на играта на Милер, не знам зашто се летнале за него.
Нема да го одлепат од Баерн, освен ако не се деси некоја глупост.

Еве ја теоријата -

Nemase vakov slicen slucaj i so wilshere?

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom