Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Boom Shaka Lakka и други романисти, како е ситуацијата со Бенатиа? Ќе го лапнат поголемиве клубови, а?
Штета стварно, еден од најдобрите играчи во лигата ја напушта Серија А, кај што и онака на прсти се бројат тие добрите. Ќе земете ли барем некоја добра пара?
Швабите шпекулираат за сума од 30.Не се знае сеуште. Од Рома тврдат дека се шпекулации. Меѓутоа не е исклучена можноста да има човек од Минхен во Рим на преговори. Се споменува сума од 43-47 милиони.
А кога ќе се влечат групите, се знае?Неам кај да пишам па да ги известам сите дека ја ќе ја отворам темата за ЛШ, иам спремено више увод, у истата секунда коа ќе се извлечат групите ја отварам![]()
Епа Сабатини после сите изедени гомна ако го продаде Бенатија нека си даде оставка од Рома.
Не, дека левата нога му вредела 31 милион.Што гомна јадел?Дека Бенатија вреди 60 милиони?
Што гомна јадел?Дека Бенатија вреди 60 милиони?
пхахахахахахахахаххаххахахахахана прес конференција на прашањето на новинар дали Бенатија ќе ја напушти Рома ако стигне понуда за 30 милиони овој изјавил дека само едната нога му вредела 30 милиони.Ако некој го сакал,ќе морал да понуди 61 милион.
Нешто во овој стил беше,Шака лака џингарлакаџикица знае подобро.